ف.ز
عنوان :

نوع مصرف دارو

دکترا حرفه ای داروسازی
با سلام. خانم دکتر من 25 سالمه مدتیه علایم افسردگی و اضطراب دارم رفتم مکمل امگا 3 و منیزیوم خریدم بخورم ببینم بهتر میشه از قبل قرص های ویتامین ای و گل مغربی رو برای کیست های سینه مصرف میکردم و همینطور ب1 و اسید فولیک رو زمانی که اضطراب داشتم که اخیرا هر روز مصرف میکردم حالا با توجه به زیاد شدن مکمل ها میخواستم بپرسم درسته مصرف اینا با هم؟ یه برنامه ای نوشتم برای روزای هفته که طبق اون مصرف کنم میخواستم اگه میشه یه چک بکنید شما . عکسش رو میفرستم براتون

سلام عزیزم.
علایمی که از افسردگی و اضطراب دارید رو به من میگید؟
چون اگرچه مکمل ها میتونن کمک کننده باشن ولی اگر علایم مزمن و حاد بشن خیلی موثر واقع نمیشن و درمان اصلی دارویی باید شروع بشه که حتما نیاز به مشورت با متخصص اعصاب و روان داره

فعلا گفتم امتحانی مصرف کنم ببینم تاثیری داره یا نه .. تا زمانی که برم دکتر. الان مشکلم سر اینه که این مکمل ها رو با هم بخورم ممکنه مشکلی ایجاد کنه ؟

ویتامین ای چه دوزی گرفتید؟ امگا 3 چطور؟

امگا سه 1000 هست ویتامین ای 400

با این دوز همین تناوب دو بار در هفته همراه با نهار خوبه عزیزم. بیشتر نشه.

خیلی ممنونم
بقیه مکمل ها رو هم با همون شیوه ای که نوشتم ادامه بدم؟

من خیلی توصیه به مصرف گل مغربی نمیکنم عزیزم.

Oممنون از راهنماییتون میشه لطفا اگه عوارضی داره بهم بگین که سری بعد رفتم دکتر بگم که برام ننویسه

اگر افسردگی ناشی از پی ام اس باشه توصیه میشه عزیزم. یعنی افسردگی ناشی از سندرم پیش از قاعدگی.
وگرنه در افسردگی های جنرال خیلی اثرگذار نیست.
ولی اگر علت تجویزش به خاطر کیست های سینه باشه در کنار ویتامین ای موثره. باز هم بیشتر به سنین بالاتر توصیه میشه.
در هر صورت نظر پزشکتون در اولویته

🙏