م.ق
عنوان :

بی حسی صورت

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
با سلام و خسته نباشید.خانمی 37 ساله هستم.دو فرزند دارم.مدت هشت ساله کم کاری تیروئید دارم .تقریبا یک هفته پیش ناگهانی به مدت دو روز پشت گوشم تیر میکشید و درد میکرد.با مراجعه به دکتر گفتن عفونت نکرده فقط دندون آخر نزدیک گوش پوسیدگی زیادی داره درد گوشت مال اونه.بعد از دو روز احساس کردم پلک چپم پرش دارد.دو روز بعد هم لبم مثل نبض میزد.و همینطور بعد از دو روز احساس کردم سمت چپ صورتم بی حسی خفیفی داره دورو بر چشمم و لبام. و انگار گزگز میکنه.البته سمت راستم هم احساس گزگز میکنم خیلی کم. و دوروزه ادامه داره. و یک ماهی میشه بسیار اضطراب دارم.و کلا همیشه حس میکنم ممکنه مریضیه بدی بگیرم و نتونم به بچه هام رسیدگی کنم.بعضی اوقات پرش داخلی بدن هم دارم.ممنون میشم راهنماییم کنید.

سلام. معمولا این حالت که علائم مکرر عوض میشه رو در بیماریهای جسمی نمیبینیم. بنظر میرسه علائمتون ناشی از اضطراب باشه. البته برای اطمینان بهتره که ام آر آی مغز انجام بدید.

سپاسگزار از جوابدهی سریعتون.آقای دکتر من بعضی اوقات گزگز رو در دست و پاهام دارم که این چند روزه چون اضطراب دارم بیشتر شده.این پرش ناگهانی پلک و لب و بیحسی یعنی میتونه از اظطراب باشه؟ من از بیماری ام اس ترس دارم خیلی زیاد میتونه علایم ام اس باشه؟

علائم ام اس اینطوریکه میگید نیست. ام اس فقط یکجا رو میگیره و چند هفته علائمش ثابت میمونه. اینجوری که شما میگید به همون اضطراب شبیه است.

ممنون و سپاسگزار
آقای دکتر عزیز این سٶال هم میپرسم و رفع زحمت میکنم.این حالت های صورت من تقریبا یک هفته میشه که هست.جای نگرانی وجود نداره؟ ام آر ای هم انجام میدم

بنظر میرسه نگرانی نداره. بازم ام آر آی جواب قطعی تر میده.