پ.ک
عنوان :

تنگ شدن زاویه چشم

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
سلام آقای دکتر خسته نباشید
آقای دکتر من دیروز دکتر بودم و دکتر بهم گفت زاویه هر دو چشمم تنگ شده البته پارسال چشم چپ بوده و حالا چشم راستم هم شده گفت خطرناکه و اگر عمل نشه ممکنه باعث آب سیاه بشه ولی دید چشمهام عالیه بعد گفت عملش خیلی ساده است و با برق به صورت ده دقیقه تو کلینیک انجام میشه و خودم هم اصلا نمیفهمم حالا میخواستم نظر شما رو بدونم آیا این موضوع صحت داره ؟ گفت با این عمل ما ریسک آب سیاه رو برای همیشه از بین می بریم آقای دکتر تو رو خدا من از دار دنیا همین یک جفت چشم رو دارم و تعریف از خود نباشه چشمهام مشکی و درشت و زیباست و تا پارسال هم هیچ مشکلی نداشتم 38 سالم هم هست
پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون

با سلام

تنگ بودن زاویه اتاق قدامی چشم بدون مشکل دیگر چشمی به نفع آب سیاه و بدون افزایش فشار چشم و بدون معاینه دقیق با وسایل خاص اصلا دلیلی برای انجام این کار که با لیزر انجام میشود نیست و من توصیه میکنم حتما همکار چشم پزشک دیگر هم شما را معاینه نمایند و اگر معیارهای لازم را داشتید حتما این کار برای شما انجام شود. متشکرم

سلام آقای دکتر

خیلی خیلی ممنون از جواب سریع تون

خدا عمرتون بده خیلی از جوابتون خوشحال شدم . آقای دکتر من رو با همین دستگاههای چشم پزشکی معمولی که چونه رو می چسبونیم و تو دستگاه رو نگاه می کنیم معاینه کردند البته با دو دستگاه معاینه کردند که با دستگاه اولی بهم گفتند هر دو زاویه چشمم تنگه و با دستگاه دوم گفتند دیدم عالیه و هیچ مشکلی ندارم حتی مامانم ازشون پرسیدند ممکنه به خاطر مطالعه و کار با کامپیوتر اینطوری شده باشه که ایشون گفتند این مسئله اصلا ربطی به مطالعه و کامیپیوتر نداره و ارثی هستش و این خاصیت چشمهای درشت مشکی است و به مرور خطرناک و باعث نابینایی میشه منم از اون شب خیلی ترسیدم و همش خواب می بینم کور شدم الان که جواب شما رو خوندم واقعا از ته دل خوشحال شدم .

آقای دکتر من میتونم به خودتون مراجعه کنم ؟

امیدوارم همیشه سلامت باشید و روز به روز موفق تر بشید .

سلام البته میتوانید از چشم خودتان هر استفاده ای بنمایید. متشکرم

باز هم ممنون از پاسختون