ا.م
عنوان :

عکس

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
سلام دکتر خوبید این عکس را من امروز انجام دادم امکانش هست بررسی کنید بیزحمت مرسی
دکتر یه لطفی کن سریع جواب بده نگرانم

سلام
این عکس عصب چشم شماست که مختصری معیارهای غیرطبیعی دارد و باید با معاینه چشم شما تطبیق داده شود و با تنها عکس و بدون معاینه و اطلاعات بیماری و مشکل چشم تشخیص نمی شود گذاشت

دکتر معاینه حضوری 2 تا دکتر انجام دادند گفتند سالمه
فقط یک دکتر گفت ک فشار چشمت لب مرز برو 6 ماه دیگه بیا قطره دارو چیزیم نداد

اگر فشار چشم شما نرمال است جای نگرانی نیست و مشکلی ندارد و هر شش ماه به پزشکتان مراجعه نمایید
اگر توانستید تهران تشریف بیاورید مطب تا کاملا برای شما تشریح کنم که چه مشکلی دارید

چشم بنده اهواز هستم
اگر اینجا نتیجه نگیرم حتما میام
فقط ب نظر شما این عکس اوضاش بده؟
با توجه ب 2 تا دکتر معاینه با دستگاه گفتند نرمال هست ایا این خطرناکه؟
معاینه دکتر با دستگاه مگر سر عصب رو بررسی نمیکنه؟

تغییر زیادی با عکس قبل ندارد
در ضمن با عکس تشخیص بیماری داده نمی شود بلکه نیاز به معاینه بالینی هم هست

عذر خواهی میکنم عکس قبل کدومه

با عرض معذرت با عکس مشابه شما با یک بیمار دیگر اشتباه شد
در عین حال بهتر این عکس با معاینه شما مقایسه شود و در صورت لزوم شش ماه بعد تکرار خواهد شد

خواهش میکنم دکتر امروز رفتم octوcct انجام دادم خوشبختانه گفتند نرمال هستند
فقط میدان دید مانده ک فردا انجام میدم
ب نظر شما چرا اون عکس دیروزی بد بود الان نرمال بود ینی اون عکس بد گرفته شده بود؟
الان با وجود این ک ازمایش های octوcct خوب بود و فردا میدان دید هم انجام بدم اگ اونم خوب باشه بازم باید پیگیری کنم؟

هر دو عکس غیر طبیعی هستند و عرض کردم که باید با علائم بالینی مقایسه و تفسیر شوند

سلام دکتر خسته نباشید دکتر میگم که کسی که ضخامت قرنیه اش زیاد هست دستگاه فشار چشمش را بالاتر نشان میدهد؟
یا حالا این ضخامت زیاد قرنیه فشار رو واقعا میبره بالا یا دستگاه گول میخوره بالا نشون میده فشار رو؟
و یک سوال دیگه میگن که این دستگاه های فشار چشم که فوت میکنن تو چشم یکم بالاتر نشان میدند فشار را درسته این؟

سلام
دستگاه تنومتر گلدمن در صورتیکه ضخامت قرنیه از حد استاندارد اندازه گیری فشار چشم بالا تر یا پایین تر باشد به اشتباه فشار چشم را به ترتیب

الان ضخامت قرنیه من چشم راست 564 و چشم چپ 555 هست چطوره خوبه؟

بالاتر یا کمتر نشان می دهد ولی در
عین حال دقیق ترین دستگاه اندازه گیری فشار چشم هستند
دستگاه های دیگر بر حسب روش و مکانیسم اندازه گیری فشار چشم درصدی خطا دارند

قرنیه ضخیم فشار چشم را واقعا بالا میبرد یا دستگاه را ب اشتباه میتدازه؟
خب الان من با این دستگاه فوتیا میگیرم میگن بالا هست ب خاطر قرنیه ضخیمم هست یا دستگاه فوتی یا هردو دخیل هستند؟
ولی با اون دستگاه که قطره میریزن لنز ابی میاد تو چشم گرفتن گفتن 15 هست خوبه نرماله؟
توی سن من 21 سالمه فشار 15 نرماله یا باید پایین تر باشه؟

در بالا چند بار تاکید کردم این مقدار طبیعی است و همه اینها همراه معاینه بالینی باید جمع بندی و مورد قضاوت قرار گیرد

اها بله من دکتر ضخامت قرنیه ام چشم راست 570 و چشم چپ 561 خوب هست یا نه و احتمال فشار چشم با این ضخامت کم هست یا زیاد؟
🙏
سپاس
🙏