س.م
عنوان :

رفلاکس و آلرژی کودک

متخصص بیماری های کودکان
سلام. آقای دکتر 24 فروردین دخترمو که یکسال و نیمش بود آوردم پیشتون. با علائم عدم وزن گیری_خس خس سینه_بی خوابی شبانه. طبق سونو گفتین پرز روده آسیب دیده. من شیر خودمو قطع کردم طبق فرمایشات شما. تمام غذاهای آلرژی رو حذف کردم و صرفا حلیم، مرغ و برخی سبزیجات دادم. خوابش بهتر شده و خس خس سینه هم همینطور. ولی کاهش وزن 300_400 گرمی داشته. یه هفته است دندون های انتهایی دارن در میان. و همزمان با اون این کاهش وزن و صورتش هم جوش های ریز درآورده. کلا سر حال نیست و با توجه به اینکه غذا می خوره اضافه وزن نداشته هیچ کاهش وزن داشته و در کل چند ماه هست که بین 9600 تا *****9200 کم و زیاد میشه وزنش. وزن تولدش 2570 بوده و الان 19 ماهشه. من نمی دونم این کاهش وزن بابت دارو دن دندون یا عدم جذب مواد غذایی به دلیل آسیب پرز روده؟
و دوم اینکه از نظر شما با توجه به این شرح حال که وضعیت عمومی علائمی رو نشون نمی ده و فقط مدفوع خیلی بدبو، تست آلرژی لازمه؟ من در این یک ماه از میوه ها فقط پرتقال و موز و سبب دادم و از حبوبات لوبیا سفید و برنج و سبزیجات و گوشت مرغ و حلیم و گوشت گوسفند.و داروهای تجویزی شما به همراه دارو قبلی خودش امپرازول و باکلوفن 10 یکی صبح و یکی شب. البته متوجه شدم تو حلیم انگار کمی دونه کنجد بوده که اونم حذف می کنم.
و اینکه دختر من کلا آب عسل رقیق می خوره. یعنی علاقه داره. روزی یه قاشق عسل رو با یک یا دو لیوان آب خنک رقیق می کنم و طی روز اونو می خوره.
آبریزش دهان هم یه هفته است زیاد شده
و اینکه پس از قطع شیر هم نمی دونم منبع کلسیم چی باشه. چون شیر خشک هم نمی خوره

سلام آسیب روده بدنبال تخریب پرزهای روده در کودکانی,که آلرژی به شیر مادر دارند گاه تا 6 ماه طول میکشد تا برطرف شود
ازنابس کلپروتکتین مدفوع و اسیدیته و قندهای احیا کننده انجام دهید و غذاهای هضم نشده و چربی مدفوع برای بررسی شدن التهاب روده و ازنایس رست تاخیری برای پیدا کردن نداد غذایی,که دجار سو جذب هستند کمک کننده خواهد بود ولی بهبود شرایط رشدی و تغییر حالات کودکانی که 18 ماه شیر خوردن اند گاه تا چند نده طول نیکسد تا بهبود نسبی پیدا کنند

درمان سو حدب با کپسول های کروون یا کورتن خوراکی و سولفاسالازین در برخی از,کودکان الزامی خواهد بود که بستگی به سرت التهاب روده خواهد داشت