گ.س
عنوان :

تقویت بینایی

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
عرض سلام خسته نباشید...
آقای دکتر لطفا راهنماییم کنید برای تقویت دید چشمام ازچ مکمل هایی میتونم استفاده کنم.چشم راستم چند وقته خیلی ضعیف شده .البته گاهی عینک میزنم و دید دورم مشکل داره...یه چشمم 5% و دیگری %75
ممکنه بفرمایید از چ چیزی میتونم استفاده کنم که چشمم ضعیف تر نشه.
ممنونم

با سلام

اگر شما مشکل تغذیه ای ندارد برای چشم نیاز به مکمل نیست و استفاده از عینک و رعایت فاصله مطالعه و نور کافی کفایت میکند متشکرم