س.ر
عنوان :

درباره علائم و ام اس

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام خسته نباشید.حقیقتش من تقریبا دو سال پیش حمله داشتم خیلی خفیف بود نیازی به بستری و کورتون زدن نبود فقط داروم رو دکتر عوض کردن واسم و تکزیفوما نوشتن راستش علائم حمله خیلی خیلی آهسته داشت بهتر میشد و البته کامل کامل خوب نشده بود و همچنان داشتمشون ببشترش رو مثلا تطابق چشمم و یا سخت شدن نگاه کردنم به اطرافم یکم .تو این 3 ماهه خیلی تخت استرس و فشار عصبی و بحث و یا شاید افسردگی بودم بخاطر این شرایط و اون حرکت چشمم وعلائمم انگار برگشته البته خوب نشده بود کامل حقیقتش ترسیدم نکنه حمله باشه دوباره

سلام. لطفا علائم جدید رو کامل توضیح بدید چیه و چه فرقی با سابق کرده است؟

همون مثلا نگاه ی سمت میکنم تطابق دادن چشم یکم سخت میشه مثلادوسال پیش که حمله داشتم موقع تایپ کردن با کامپیوتر و نگاه کردن به مانیتور باید یک چشمم رو میبستم یچیزی مثل دو بینی خفیف تر خیلی و اینکه عضلاتم ضعف داره یکم همین
از حمله ی دوسال پیشم خیلی خفیف تره ولی داشتم خوب میشدم نه کاملا بازم باهام مونده بود علائم ولی شدتش کم شده بود که دوباره زیاد شد

البته چون علائم ایندفعه خفیفتر است، احتمال دارد که حمله نباشد و فقط بخاطر استرس شدیدتر شده باشد. راه فهمیدنش انجام ام آر آی با تزریقه.

الان که مثل همیشه فقط صبر میکنم تا خودش خوب بشه ولی میترسم راستش اصلا نمیخوام داروهام عوض بشن چون این مدت استرس و فشار واقعا زیاد بود همون حرص خوردن هر روز
علائمم اون موقع هم شدید نبود زیاد ولی یواش یواش داشت خوب میشد که گفتم مونده بود باهام ازبین نرفنه بود که بخوام بگم عود کرده فقط دوباره مثل اون روز اول حمله شدم نه به اون شدت

بهرحال اگر علائم رفع شد که هیچ، وگرنه mri انجام بدید و به پزشکتون مراجعه کنید

علائمم که اون موقع حمله داشتم رفع نشد و دکتر گفت احتمالا بعضی علائم بمونه و گاهی هم خوب میشه بعد حمله ولی الانم علائم جدیدی ندارم همون علائم هم خوب نشده بود فقط استرس و فشار زیادبود واسم که یکم بیشتر شد
🙏