ف.ا
عنوان :

بد غذایی نوزاد 8 ماهه

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر .دختر 8 ماهه ام الان یک هفته است غذا کته و مرغ یا گوشت میدم خیلی کم میخوره چه کار کنم و کلا سوپ روهم نمیخوره .تخم مرغ یا تخم بلدرچین میدم پوست دستش جوش ریز میزنه چی به جاش بدم .چون به شیر گاو حساسه ماست هرروز میتونم بدم .
میزان اب و ابمیوه روزانه چقدر بهش بدم .

سلام اب و اب میوه تا سه نوبت در وز مجاز است مقدارش مهم نیست سوپش را با نمک و زردچوبه طعم دار کنید حبوبات و میوه جایگزین لبنیات وتخم مرغ میشود