م.آ
عنوان :

رفلاکس و یبوست کودک

متخصص طب سنتی ایرانی
سلام و عرض ادب .خانم دکتر عزیزدختری 16 ماهه ای دارم که هفته 36 بارداری با وزن 2 کیلو به دنیا امد (چون خودم مشکل لوپوس و دفع پروتتین داشتم)از بدو تولد دخترم مشکل بلع شیر داشت و مرتب در گلویش میپرید و سیاه میشد بیمارستان بستری شد و تمام ازمایشات را انجام دادند و گفتند مشکلی ندارد فقط رفلاکس پنهان هستش دخترم دوماه اول تولد اصلا وزن نگرفت چون نمبتوانست شیر بخورد .و بعد با تشخیص پزشکی با لوله تا 5 ماه بهش شیر میدادم تا دوماه شیر خودم و بعد شیرم کاملا خشک شد به خاطر استرس . دخترم همیشه بعد از شیر خوردن بالا میزد و سیاه میشد وتنفسش بند میامد .که با تشخیص پرستار دخترم شیر را با لعاب برنج بهش میدادم که رفته رفته بهتر شد و بعد از 5 ماه لوله را برداشتم ولی از ان موقع تا حالا شیر خشک پپتی با لعاب برنج بهش میدهم .غذا همه چیز میخوره به شکل شله و سوپی .حبوبات خیس خورده و جوانه زده در غذایش میریزم .ولی اصلا مایعات خوردنش خوب نیست مرتب در گلویش میپرد شیر در حد دو الی سه وعده انهم به صورت غلیظ با لعاب برنج..دکتر تا الان حدود 50 پزشک دخترم را ویزیت کردندوکلی دارو دادند واستفاده کردم وبیفایده.بوده وگفتند رفلاکسه وممکنه تا 4 سال باشه عاجزانه تقاضای کمک دارم .دخترم بالا زدنهاش تقریبا بهتره.بالا نمیاره فقط بالا میزنه .روزی دوسه بار اینجور میشه اب و مایعات شل به شدت درگلویش میپرد .وزنش الان حدود 7 کیلو و 200 هستش وهنوز راه نیوفتاده به تازگی روی پاهایش با کمک می ایستد و گام برمیدارد ولی با کمک.در ضمن یبوست شدید هم دارد

علیک سلام. وقتتون بخیر. مشکل یبوستش باید حتما برطرف بشه تا ریفلاکسش بهتر بشه. دستورات زیر رو انجام بدید و 3 هفته بعد مجدد جواب رو به بنده بگید.
1. با روغن کرچک روزی 3 بار شکمش رو ماساژ بدید
2. اگه یبوست داشت و لازم شد شیاف صابون براش بگذارید.
در غذاش الو و روغن زیتون فراوون بریزید
3. پونه 1 ق غ سرخالی نعنا 1 ق غ سر خالی دم کرده روزی یکبار بهش بدید تا جاییکه می خوره غلیظ درست کنید اگه پرید تو گلوش لعاب برنج بهش اضافه کنید
4. روغن گلسرخ روی معده و جناغش بمالید روزی دو بار

3 هفته بعد نتیجه رو بگید و یاداوری کنید که قرار بوده با توجه به اون بهتون ضماد بدم و برای رشد و وزن گیری اش دارو بدم. موفق و موید باشید

🙏