ف.ک
عنوان :

پوست و مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام روزتون بخیر
آقای دکتر پوست من خشک هست و کنار بیینی و بین دو ابرو و دور لبهام خشک و قرمز میشه و سوزش داره
قبلا که دکتر رفته بودم یک کرم دست ساز ترکیبی دادن که عالی بودش ولی اسمش پاک شد از روی جعبه ش الان فقط وقتی مگاکورت بزنم خوب میشه که بخاطر اینکه بچه شیر میدم میترسم بزنم
میشه کرم یا پمادی بهم معرفی کنید؟
و اینکه موهامم شدییییییدا توی شیردهی داره میریزه، خیلی خیلی خیلی شدید

سلام روز خوش سرتون شوره نمیده؟

چرا اتفاقا شوره سر هم دارم

شامپو سیکلوزینک اویدرم در حمام به سر صورت و گوش ها بمالید
پماد فلوسینولون شبها به ضایعات صورت بزنید ولی فقط 4 شب بعد از اون فقط هفته ای یکبار بزنید
کرم کلوتریمازول هم صبح و بعد از ظهر بزنید

خیلی خیلی ممنونم ازتون
آقای دکتر واسه ریزش موهام چیکار کنم؟!
شوره رو همیشه داشتم، ولی الان توی شیردهی خیلیییی شدید شده

قرص فولیکوژن روزی یکی بخوریم
اون ریزش مو طبیعیه کم کم بهتر میشه

🙏
ممنونم ازتون دکتر