ر.ا
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام من هفته ی پیش اوندم سونو کردین گفتین رفلاکس جزئی داره و نفخ و اسپاسم و دارو کتوف روزی 1/5 سی سی قطره ی ایزی کول بیبی در صورت نفخ و قرص باکلوفن شبی 1/8 دادین
غذا هم یک هفته س شروع کردم صبح فرنی و یک وعده سوپ ( مرغ هویج جعفری گشنیز برنج کمی نمک و لیمو و روغن زیتون زدم و یه بار گوشت گوسفند که اصلا دوست نداشت) حالا دو شبه چند تا دونه ی قرمز دور نافش و پاش زده و گریه و نق شبانه ش زیاد شده چیکار کنم به نظرتون؟

سلام
جای کودک را خنک کنید
دانه ها منعی برای غذا نیست
بکلوفن را 1/4 میتوانید افزایش,دهید
درصورت استفاده از,شیر مادر اگر کودک با سروع غذا دجار بی قراری یا سو جذب شود باید آزمایشات کلپروتکتین مدفوع و اسیدیته و قندهای احیا کننده و چربی مدفوع و غذای هضم نشده را انجام دهید تا درصورت عدم تحمل لاکتوز شیر مادر یا سو جذب درمان مناسب برای آن شروع شود

حداقل دو هفته از شروع دارو یا غذا یا شیر برای ارزیابی اثرات آن لازم است