S.A
عنوان :

سرگیجه و سیاهی چشم

متخصص طب اورژانس
سلام شبتون بخیر
ابجی من13سالشه ابلن ماه چشامش ضعیف شد و عینک زد حالا ب گفته ی خودش یک ساله وقتی از خواب بلند میشه و وقتی نشسته میخواد بلند شه اکثر مواقع سرش گیج میره و چشماش سیاهی میره میشه راهنماییم کنید چیکار کنیم مشکل حل شه

سلام و روز بخیر
ابتدا باید دید که کم خون نباشند یک ازمایش خون کامل لازم دارند
در مرحله بعدی در صورت اینکه نرمال بود بهتراز که یک سی تی اسکن از مغز هم انجام بدهند

بله داره
استفراغ نداره ولی بعضی وقتا کم سردرد داره
بله خوبه
مکمل اینا براش بگیریم خوبه؟
قدش خوبه ولی لاغره

خب ایا چشمون استیگمات هست؟
نوع مشکل چشمی شون؟
عینک را برای دید بهتر دور استفاده میکنه؟

واسه وقتایی ک تلویزیون نگاه میکنه،درس میخونه باید بزنه عینکشو
و اینکه خیلی چشماش خشکه همیشه براش اشک مصنوعی میگیریم بریزه تو چشمش

خب به نظر نمیاد مشکل حادی باشه به ترتیب کار های زیر را انجام دهید:
یک آزمایش چک آپ که حتما هموگلوبین داشته باشه
مراجعه مجدد به چشم پزشک جهت چک کردن شماره عینک با میزان بینایی ایشان
در صورت عدم بهبودی مشخص شدن علت انجام سی تی اسکن از مغز و مراجعه به پزشک متخصص مغز واعصاب

تا این کار ها انجام میشه
میتونه از مکمل ها و اب و مایعات بیشتر استفاده کنه

دقت داشته باشید استفراغ و سردرد صبحگاهی نیاز ب بررسی دارد در اسرع وقت

میشه ی چندتا مکمل معرفی کنید

ترحیحا اول ازمایش رو بده بعد
چون احتمال کم خونی بالاست
مکمل های مناسب سن شون از خانواده نیچر مید
ایمیونسنس
سنتری
و...

🙏