ا.ع
عنوان :

التهاب چشم

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
با سلام خدمت شما
اقای دکتر من حدودا 5 روز هست که قسمتی از چشمم دچار التهاب قرمزی شده و فقط هم یک چشم در سمت چپ هست.
از قطره آیوسپت و همچنین باکتی ماید 10 استفاده کردم اما متاسفانه بی تاثیر بوده. گاهی در روز چشمم را با چای هم شست و شو میدهم اما همچنان این قرمزی و کمی سوزش هست و در شب بیشتر میشود.

سلام
از قطره فلوکورت و دیکلوپتین هر شش ساعت استفاده نمایید و قبل از خواب نیز پماد هیدروکورتیزون در داخل چشم استفاده کنید
بهتره از عینک آفتابی در خارج از منزل استفاده نمایید و تماس با آفتاب و باد و گرما و گردوخاک به حداقل برسد
متشکرم

🙏
متشکرم از پاسختان
🙏