س.ت
عنوان :

کشیدگی زانو

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
با سلام
من (دیروز) در کوه ، موقع عبور از رودخانه ، برای این که نزدیک بود بیفتم در آب ، تغییر مسیر ناگهانی دادم از سنگی روی سنگ دیگه که سمت راستم بود،
انگار رگ پام گرفت در ناحیه ی زانو
اون لحظه درد مختصری داشت ولی قابل تحمل بود
و من
دو ساعت مسیر پایین اومدن هم راحت بودم.

بعد که رسیدم خونه و استراحت کردم.
الان از دیروز در حالت عادی هیچ دردی احساس نمی کنم فقط موقع راه رفتن ، نمی تونم درست راه برم و بدنم روی پای سمت راست نمی تونه وزن م رو تحمل کنه و موقع راه رفتن پام در ناحیه زانو درد می کنه.
تورم و کبودی نداره ، پام رو در کل جهات می تونم به حالت دراز کش بچرخونم
فقط و فقط درد حین حرکت دارم.

آیا موضوع خطرناکیه ؟
آیا با استراحت خوب میشه ؟
چقدر معمولا طول می کشه تا بهبودی کامل ؟
چه کار کنم که پام زودتر خوب بشه ؟ آروم اروم راه برم تو خونه ؟ یا استراحت مطلق داشته باشم ؟
لطفا راهنماایی های لازم برای بهبودی و مدت زمان لازم رو بفرمایید . ممنونم
برای این که دوباره بتونم برم پیاده روی یا کوهنوردی
خوب شدن درد پام کفایت می کنه یا بهتره چند ماهی فاصله بندازم ؟
نمی خوام تبدیل به آسیب دائمی بشه.
40 ساله هستم

سلام باز هم بهتره ماساژ یخ و باند کشی استراحت باشه و داری نلپروکسن 12 ساعته و اگر بعد 2 2 هقته اذیت بودید ام ار ای زانو