س.ا
عنوان :

دریافت دستور غذا

متخصص بیماری های کودکان
با سلام
جناب دکتر پسر (آراز برزگر) من 4 ماه و 3 روز دارن
تاریخ 99.3.24 خدمتتون ویزیت شدن
فرمودید غذا شروع کنیم و دستور غذایی دادید

1. فقط من نمیدونم ترتیب دادن غذاها به چگونه باشد؟
2.هفته اول از کدوم غذا شروع کنم و چند وعده؟
3.هفته های بعد به چه منوال پیش برم؟

4.همچنین با توجه به الرژی پسرم به لاکتوز و پروتیین گاوی به جای شیر در غذا از آب و شیر خشک استفاده کنم ؟

5.در مورد مصرف شیر مادر اگر وعده ها را با توجه به الرژی به شرح زیر پیش برم مناسب هست
3 وعده شیر مادر هر بار 10 دقیقه شیر دهی
5 وعده شیر خشک هر بار 100 میلی لیتر
4 وعده غذا هر بار به میزان تمایل نوزاد

6.در مورد شیر خشک اکنون اپتامیل پپتی جونیور مصرف میشود ،امکان مصرف پری نان 1(حاوی پروتیین وی ) که فاقد لاکتوز می باشد یا ال آ نستله که فاقد لاکتوز می باشد می باشد؟

7.در مورد داروی موتلیوم در صورت عدم دسترسی به شربت امکان مصرف قرص می باشد با چه دوز دارویی؟

با تشکر از خدمات شما
ارادتمند شما سمانه احمدی

سلام روزی ق تا 5 وعده غذای کمکی به میزان دلخواه کودک و با فاصله 2 تا 3 ساعت از مصرف شیر خشک یا شیر مادر

شیر های ایزومیل یا بیونیل سوی یا شیر های آل اف را میتوانید بحای پپتی جونیور استفاده کنید

ترتیب غذا مهم نیست و امام غذاهای مجاز زیر یکسال با رعایت رژیم فاقد لاکتوز مجا ز است
موتیلیوم روزی,دوبار 2 سی سی یا قرص دومپریدون یا بکلوفن 10 روزی دوبار 1/6 قرص میتوانید بدهید

حجم سیر خشک 75 تا 90 سی,سی و سیر نادر 3 تا 5 دقیقه میانه سینه مناسب است