ک.س
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر وقتتون بخیر
من 24 سالمه و چند سالی هست که همش درگیر جوش و علی الخصوص جوش های زیرپوستی(کمدون)هستم
کلی دکتر عوض کردم اما اصلا تاثیری برام نداشته
آخرین دکتری که رفتم برام راکوتان تجویز کردن و چند جلسه RF برام انجام دادن اما جوش های زیر پوستی همچنان هستن و اصلا از بین نرفتن
لطف کنید راهنمایی بفرمایید

سلام
جوش های زیر پوستی با دارو از بین نمیروند
یا باید پاکسازی شوند یا پیلینگ سالیسیلیک اسید چند جلسه انجام شود
بعد از این روش ها لایه بردار و اسکراب مرتب استفاده شود که مجددا پر نشود

میشه لطف کنید بگین از چه برندی اسکراپ تهیه کنم خوبه؟

بدون پاکسازی قبلی اسکراب زدن فایده نداره چون جوش های زیر پوستی شما از مدل سر بسته است
اسکراب گومانت میس ادن یا لوفا پرایم

🙏
ممنونمازتون