آ.خ
عنوان :

ویتامین دی

متخصص طب اورژانس
سلام خانم دکتر وقتتون به خیر،من اخیرا آزمایش خون داشتم و ویتامین دی بدنم پایین بود.
برام یه ورق 20 تایی ویتامین دی 50000 تجویز کردن اما متاسفانه روش مصرف رو نمیدونم.
اینکه هر چند وقت یه بار باید مصرف کنم این ویتامین رو؟

سلامروز بخیر هفته ای یک عدد مصرف بفرمایید
اما عدد ازمایش رو ببینم

بفرمایید
بعد خانم دکتر یه سوال دیگه، غلظت خون من 14.4 بود. من سیگار و قلیون استفاده نمیکنم. این عدد بالاست؟ نیازه کار خاصی انجام بدم؟

همانطور که گفتم استفاده بفرمایید

چشم

نه لازم نیست کاری برای هموگلوبین انجام بدید فقط لطفا ازامایش را کامل بفرسنید در قیمت بالا چربی ها را ببینم

همین صفحه؟

نه همونی که بالای ویتامین د بود

یه دونه قرص فقط، چند ماه پیش
البته چند ماه گذشته دارو زیاد مصرف کردم، الانم اس سیتالوپرام و نورتریپتیلین مصرف میکنم

خب یکم باید مراقب چربی باشید خانم خاکسار

به قولی چربی خوب تان پایین است اما چربی بد بالا

چشم ، اضافه وزن دارم و در تلاشم کمش کنم

محدودیت مصرف جربی ها ورزش و همچینین مصرف فیبر و سبزیجات رو افزایش بدید

چشم ، ممنون از لطف تون و راهنمایی های خوبتون