م.ش
عنوان :

سردرد همراه با تب

متخصص طب اورژانس
سلام خانم دکتر سلیمانی. وقتتون بخیر. من از امروز صبح دچار سردرد در ناحیه بالا و جلوی سر شدم همراه با تب، صبح اینقدر ضعف داشتم که خیلی سخت از جام بلند شدم، البته هوای اتاقم هم سرد بود البته. بعد قرص کلداکس خوردم و خوابیدم. مجدد وقتی بلند شدم سردرد داشتم با تب و چشم درد، البته وقتی بلند شدم و راه رفتم سر دردم کم شد.طرف ظهر و بغد از ظهر هم تب و سردردم بیشتر شد که استامینوفن 500خوردم و بعد 3ساعت استراحت، وقتی مجددا شروع به راه رفتن و انجام فعالیت های ارام، طب و سردردم شروع شد به کم شدن و الان حالم کاملا خوبه. الان هم بعد گذشت حدود18ساعت، تب و سردردم بهتر شده. قرص استامینوفن500 رو ادامه بدم یا نه؟؟ یا راه حل دیگه ای واسه برنگشتن سردرد هست یا کلا خوب شدم؟؟

سلام شب تون بخیر
تب و سردرد یافته ی مهمی میتونه باشه
اما لطفا به من از مدل سردرد همچنین علایم همراه
مثل تهوع استفراغ و علایم سرما خوردگی ابریزش و سرفه برام بیشتر توضیح بدید
و اینکه سابقه سینوزیت دارید یا خیر

تبم از صبح تقریبا 37 درجه بوده، هیچ کدوم از علائم ای که ذکر کردین رو نداشتم. سابقه سینوزیت دارم حدودا 9سال، البته به دلیل انحراف بینی که بعد از عمل در زود ترین زمان ممکن. دکتر گفته درمان میشه سینوزیتم.البته سینوزیتم بیشتر موجب خلط زیادم میشد و موقع درس خوندن کمی احساس درد در ناحیه جلوی سرم میکردم که با ریختن اب حل میشد. و همچنان در روز موقعیت هایی پیش میاد که پیشونیم کمی داغ میشه و رو صورتم اب میریزم. درضم الان یک سری قرص های روان پزشکی هم مصرف میکنم

خب اینی که شما گفتید تب نیست
درجه حرارت بدن از 36/5 تا37/5 در ساعات مختلف شبانه روز متغیر و تب زمانی اتلاق میشه که درجه حرارت بدن شما بیشتر از 38 باشه و البته به شرطی که درست اندازه گیری بشه

حالا از شما میخوام یک معاینه روی خودتون انجام بدید

روی تخت دارز بکشید و سرتون روی سینه خم کنید تااندازه ای چانه تون بخورهبه قفسه سینه دقت بکنید در این حالت در کدام قسمت بدنتون درد احساس میکنید

هیچ قسمتی

خب من دیشب منتظر جواب شما بودم اقای شهیدی
در حال حاضر تبدار هستید؟
طبق صحبت های قبلی؟

بله معذرت میخوام. خیر

خب پس فعلا نگران نباشید
ماسک داشته باشید
مصرف اب و مایعات رو بیشتر کنید
در صورت امکان در منزل استراحت کنید
اما اگر علایم تشدید شد یا علایم دیگری اضافه شد بهتر همکارانم شما رو ویزیت کنند