م.ش
عنوان :

ابتلا به بیماری کرونا

پزشک عمومی
سلام وقتتون بخیر
من از عصر روز شنبه علائم بیحالی داشتم صبح روز یکشنبه و تا عصر علائم سرما خوردگی خفیف داشتم تا اینکه صبح روز دوشنبه با درد شدید عضلانی نتونستم سر کار برم رفتم دکتر یه سرم با آمپول وقرص ازیترومایسین داد حالم بهتر نشد تبم رفت بالا بدن دردم بیشتر شد دوباره عصر رفتم دکتر و اینبار هم سرم و آمپول تب بر و زدن تبم افتاد دردم خوب شد ولی نصف شب برای یک ربع تا 20 دقیقه تب و لرز شدید گرفتم امروز سه شنبه بدن درد ندارم تبم پایین اومده یه مقدار ضعف و تپش قلب دارم ولی بازهم رفتم بیمارستان عرفان نیایش و تا آزمایش تشخیص کرونا بدم دو تا آزمایش خون و تست حلق دادم که جواب آزمایش خون pcr رو 9 نشون داد و گلبول های سفید رو هم 12.400 نشون داد جواب آزمایش خلط هم پس فردا احتمالا آماده میشه.
بنده دو سال پیش هم بعلت تومور آر سی سی رادیکال نفرکتومی شدم و الان یک کلیه دارم .
الان چیکار باید کنم ؟؟

دیروز دل درد دیشب داشتم یکبار ظهر و یکبار شب که با اسهال همراه بود ولی خوب شدم
سرفه دارم ولی نه خیلی زیاد هر از گاهی شاید هر یکی دو ساعت یکبار (اذیت کننده و خیلی بولد نیست )
الان بیشترین علائمی که از دیروز صبح دارم درد عضلات،تب از ظهر دیروز تا عصر و تب و لرز نصف شب و تعریق خیلی زیاد

خدا نگهدار
خدا خیرتان بده
🙏