f.g
عنوان :

شیر خشک

متخصص بیماری های کودکان
سلام شبتون بخیر آقای دکتر .پسر من 10 ماهشه بیمارشماست ایلیا قادری به شیر گاوی آلرژی نشون داده و وزنش 8 بود که شما شیرخشک نئوشور رو به عنوان کمکی معرفی کردید والان متاسفانه موجود نیست در داروخانه ها و بعد دوباره از همین طریق مشاوره میلاتک رو معرفی کردید که متاسفانه اونم یافت نمیشه لطفا شیری معرفی کنید که هم کیفیتش عالی باشه هم در همجا موجود ممنونم ازتون و یکسری واکسن خوراکی و پودر دفع باکتری داده بودید که به اتمام رسیده و شربت zaditen را تا کی باید مصرف کنه

سلام زادیتین را تا وقتی علایم الرژی دارد بدهید مانند خارش یا ابریزش بینی و ... و مکمل افزایش وزن برای سن زیر یکسال فقط میلاتک و نوشور وجود دارد

🙏