ا.ع
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام
من هفته گذشته پیش دکتر پوست رفتم بخاطر تیرگی و لک های روی پوستم آقای دکتر چند تا کرم بهم دادن استفاده کردم ولی بعد چند روز زیر چشام پف کرده وصورتم خشک شده میخواسنم بخوام ازتون نحوه وچگونگی مصرف این کرم ها رو بگین و آیا چون پوستم خشک شده قطع کنم یا مصرف کنم
لطفا چگونگی استفاده و تعداد استفاده از کرمها در روز رو بگین و اینکه کرم مرطوب کننده هم استفاده کنم چون خیلی پوستم خشک شده تداخلی با این کرم ها نداره ممنونم

اون کرم ویتامین سی رو فقط شبها بزن تا خشکیش کم بشه

روزها هم مرطوب کننده

ممنونم.آقای دکتر دئو دراگ. رو همون دوباره شستشو بدم صورتمو یا کمتر چون پوستم خشک شده. وکرم ellaro رو چطور استفاده کنم بین استفاده از کرم ها فاصله بزارم یا بعد شستشو با دئودراگ کرمellaro رو استفاده کنم.ممنونم از پاسختان
آقای دکتر کرم ضدافتاب ellaro با چه spf و چند درصد رو پیشنهاد میکنید برای پوستم که خشک واسیب دیدس. و چه کرم مرطوب کننده ای چون من نیوا استفاده میکنم

شستشو یکبار صبح

مرطوب کننده atodermبزن