ا.ه
عنوان :

پوست چرب

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقت بخیر

دختری 32 ساله هستم مشکلم چربی زیاد صورتمه به حدی که زندگی طبیعی رو برام سخت کرده مثلا نمیتونم از صبح تا بعدازظهر رو بیرون منزل راحت سپری کنم و از ظاهر پوستم و احساس سنگینی و چربی اون واقعا اذیت میشم

لایه بردار آکوتان و ماسک خاک رس استفاده کردم و نتیجه ای نگرفتم
یک بار آکوتان خوراکی و یک بار سیپروترون استات به همراه یاز برام تجویز شد ولی به خاطر عوارضشون مجبور شدم قطعشون کنم
تنها دارویی که برام خوب بوده کرم مرطوب کننده عصاره انار مورد بود که متاسفانه به دلیل تحریم دیگه وارد نمیشه

یه خانمی به من گفتن چربی و جوش صورتشون رو با ضد جوش کنترل کردن و هنوزم یکی دو بار در هفته ادامه میدن تا اثرش از بین نره

سوال من اینه که ضد جوش میتونه کنترل چربی بکنه؟ اگر بله لطفا یک ضد جوش به من معرفی کنید و بفرمایید چطور استفاده کنم به تنهایی یا همراه ضد آفتاب پوست من حساس هم هست طوری که مجبورم از شوینده های فوق العاده ملایم پوست چرب استفاده کنم وگرنه زیر چانه و بالای گردنم حساسیت میده و پوست پوست میشه

سلام
ضدجوش هایی که حاوی ترتینویین باشند مثل همون راکوتان تا حد کمی مصرف مداومش چربی پوست را کم می کنند ولی تنها دارویی که چربی پوست را به طور موثر کم می کند راکوتان خوراکی است
میتونین چند جلسه rf fractional انجام بدین تا مقداری چربی پوستتون کمتر شود
با تونر پوست چرب و پنبه روزی چند بار چربی اضافه پوست را تمیز کنید
کرم سبولیفت درمالیفت روزی دوبار روی پوست تمیز بزنید

🙏
اگر بخوام راکوتان خوراکی رو خیلی کم مصرف کنم که عوارضش به حداقل برسه چطور شروع کنم و نهایتا به چه حدی برسونم؟

این رو میدونم که در بارداری و شیردهی قابل استفاده نیست ولی آیا لازمه چند وقت یک بار به لحاظ سلامت کبدی چک بشم؟

شرمنده ام همین رو جواب بدین دیگه مزاحم نمیشم

میتونین هفته ای دوتا راکوتان خوراکی مصرف کنید
این میزان نیاز به آزمایش ندارد