م.ع
عنوان :

حالت تهوع

پزشک عمومی
سلام آقای دکتر وقت بخیر.
من قبلا سابقه ی معده درد و زخم معده داشتم . دیروز صبح وقتی از خواب بیدار شدم حالت تهوع داشتم که بعد یه ساعت خودبه خود برطرف شد . بعدش که صبحانه خوردم یه مقدار معدم درد گرفت و ناهار نخوردم فقط چند تا بیسکویت خوردم و شب هم شام خوردم . دیشب تا صبح حالت تهوع داشتم و دوبار حالم بد شد و اسهال هم داشتم . صبح تقریبا خوب بودم ولی معدم حالت عادی رو نداشت و اشتهایی به خوردن غذا نداشتم یه مقدار کمی ناهار خوردم با دوتا بیسکوییت و مربای البالو و بعدش پودر زنیان به توصیه ی خانواده که گفتن برا معدم خوبه بعد از اون حالت دلپیچه و تهوع گرفتم.

برای کاهش تهوع از قرص اندانسترون روزی یک عدد

اقای دکتر نیاز به دارو هست ؟ که این حالتم زودتر برطرف بشه الان حالم خوب نیست

🙏