م.ث
عنوان :

پرش پلک چشم

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
با سلام، من خانمی 35 ساله هستم که مدت یک ماهی میشه پلک پایینی چشم چپم پرش داره، و هر روز این پرش پلک و دارم، اولا فکر میکردم طبیعیه و بعد چند روز تموم میشه ولی متاسفانه ادامه پیدا کرده، اگه میشه راهنماییم کنید

سلام
معمولا به این حالت تیک عصبی میگویند که با استرس و تنش مرتبط است و در اکثریت اوقات خودبخود رفع می شود
اگر بیش از یک ماه طول کشید بهتر است آرامیخش مثل کلردیازپوکساید روزی دو بار مصرف نمایید

🙏