ا.ا
عنوان :

سوزش چشم

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
سلام آقای دکتر... 1- من قبلا باهاتون مشاوره داشتم و ازتون ممنونم بابت توضیحات دقیقتون... من حدود 10 روز پیش یخ خرده نون تو چشمم رفت و یکن احساس سوزش در قسمت سفیدی سمت چپ چشمم داشتم و بعد خوب شد... فرداش خوب شد ولی وقتی میرم بیرون از خونه و چند ساعت بیرون از خونه هستم یکم قرمز میشه... مثلا صورتمو با شامپو بچه شستم و یه ذره از آب شامپو رفت تو چشمم... از اون روز بعضی وقتا احساس سوزش دارم... مثلا اگه یکم خوابم نامیزون بشه احساس سوزش خفیف شروع میشه و یکم قرمز میشه... من دوس ندارم تا وقتی لازم نشده دارو استفاده کنم. فقط 1 مرتبه سیپلکس زدم و خوب شد. ولی فرداش همونطور شد. اشک مصنوعی آرتلاک هم که میزنم بخاطر وجود شوره خفیف در نوک مژه ها یا هر موردی که من نمیدونم احساس سوزش میکنم...
2- من اشک مصنوعی آرتلاک ادونس خریدم و تو اتاق خنک گذاشتم. تو یخچال نگذاشتم.
اگه به مرور خودش خوب بشه که هیچی. دارو استفاده نمیکنم. وقتی با آب سرد صورتمو میشورم... سوزش کم میشه.
مژه هامو با چایی کمرنگ شستم

سلام
قطره سیپلکس و قطره فلوکورت تهیه کنید و بمدت چهار پنج روز هر هشت ساعت با فاصله ده دقیقه بریزید و معمولا رفع می شود ج

سلام مجدد آقای دکتر... اگه این داروها را مصرف نکنم خودش خوب نمیشه؟
اگه خودش خوب میشه اگه شما اجازه بدین فعلا مصرف نکنم.
مشکل بنظرتون حادتر میشه. منظورم قرمزی و سوزش چشم هست که مثلا موقع بیخوابی بسراقم میاد یا وقتایی پیش میاد که بیرون خونه میرم.

سلام
بهتره یک دوره استفاده کنید و بعد هر موقع مشکل داشتید اشک مصنوعی استفاده کنید

سلام مجددد آقای دکتر... من تا حالا قطره فلوکورت استفاده نکردم... عوارض خاصی مثل افزایش فشار چشم یا غیره نداره و کاربرد این قطره چی هست؟
این رو برای رفع قرمزی چشم و سوزش چشم فرمودین یا برای رفع شوره مژه هام؟

یک قطره را با خیال راحت استفاده کنید و عوارض مهمی ندارد

سلام آقای دکتر... من یه سوال دارم از حضورتون... اینو لطفا تا آخر شب بهم بگین چون باید به یه شخصی اطلاع بدم... چون برای امر درمان دارن میرن شهر دیگه.
یه خانمی 6 ماه گذشته یک چشمشون را عمل آب مروارید انجام دادن... هفته گذشته هم اون یکی را عمل آب مروارید انجام دادن... فردا دارن واسه معاینه میرن پیش پزشک. میخواستن فردا واسه شماره عینک و چشم هم جای دیگه مراجعه کنن. برای شماره چشم و عینک زوده ؟ 1 هفتست عمل آب مروارید اون چشم را انجام دادن. راهشون دور هست... نمیشه همشو فردا انجام بدن؟ صبح برن واسه شماره چشم و عصر واسه معاینه و شب برگردن؟
اگه زوده بگم باید صبر کنن.
اینو لطفا بهم بگین من بهشون بگم که اگه زود هست صبح زود نرن چون چند ساعت راه هست...

سلام
معاینه چشم و عینک در یک جلسه قابل انجام است و مشکلی ندارد

خیل خیلی ممنونم
دست گلتون درد نکنه... من مشاوره را خاتمه میدم. بخدا میسپارمتون.
🙏