K.K
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام بنده تحت نظرتون بودم و گفتین بعد 2ماه مراجعه کنم با مصرف داروها بهتر شدم و بخاطر استفاده از لایه بردار خیلی پوستم بهتر شده و ولی درحال حاضر درمان کامل نشدم
این داروها رو استفاده کردم فقط بجای دیفرین ،ژل ایزوترتینوین جایگزین کردم
فقط اقای دکتر الان متوجه یه چیزی شدم قرص اسپرونولاکتون و داروخانه انگار اشتباه داده 25 بهم دادن منم متوجه نشدم مشکلی نداره؟
من هر روز نصف اینو مصرف کردم

سلام
عالیه دخترم
اگر اسپیرونولاکتون 100 میخوردی روزی نصف الان خیلی بهتر بود

بخدا اصلا متوجه نشدم انقد که از ترس کرونا زود دارو گرفتم وقتی اسکرین نسخه رو فرستادم دیدم،سرپلذهابم بعضی داروهام و هم با کلی دردسر رفتم کرمانشاه گیر اوردم
الان برام دارو تجویز میکنین؟

قرص ها رو که همون جوری ادامه بده ،هر دو رو
هنوز زوده به کنیم
شبها هم یک شب ژل ایزوترتینویین ویک شب سرم ویتامین سی پریم برن

اسپرونولاکتون و تغییر ندم؟
خودم سرم ویتامین سی لافارر دارم همون و استفادهدکنم مشکلی نیس؟

اسپیرونولاکتون 100 دیگه
لافارر هم خوبه دخترم

این داروها رو اندازه 2ماه بخرم؟بعد استفاده هم مراجعه کنم؟
🙏