ف.ش
عنوان :

پسوریازیس

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و احترام بنده خانمی هستم 57 ساله که سالهاست از زخم پا رنج میبرم و به پزشکان مختلف مراجعه کردم ولی جوابی دریافت نکردم و تشخیصدپسوریازیس دادند و هر بار پماد ساختنی و فلویوسینولون و بتامتازون تجویز کردند که نتیجه ای نداشته لطفا من رو راهنمایی بفرمایید زخم ها خارش دارند خیلی زیاد ممنون
سلام خسته نباشید هر دو پا
عکساش رو فرستادم براتون

بیماری پسوریازیس یا صدف هست این ضایعات

قرقی نمیکنه

این کرم هر روز یکمرتبه به ضایعات زده شود

این ژل هر روز یکمرتبه به ضایعات مالیده شود

اقای دکتر من این کرم ساختنی رو بارها استفاده کردم ولی موثر نیست یک هفته خوب میشه ولی دوباره عود میکنه

تصویر کرم ساختنی که استفاده کردید را بفرستید

اگر با داروی ساختنی خوب نمیشوید، اول باید تشریف ببری یک آزمایش خون بدهید تا برایتان داروی توراکی شروع شود

لطفا بفرمایین چه ازمایشی بدم

ازمایشهای زیر

CBC DIFF
ALT
AST
ALKP
BUN
CR
FBS
TG
CHOLESTROL
HDL
LDL

و داروی خوراکی که مخصوص بیماری هست شروع شود

پردنیزولون باید شروع بشه؟

داروی مخصوص دارد که پزشک بعد از دیدن نتایج آزمایشات برایتام تجویز میکند

دندانپزشکم
چشم من نتایج رو که گرفتم مجدد مزاحمتون میشم
🙏

خواهش میکنم
نتایج را حتما یک مطب ببرید
باید حضوری دارو تجویز گردد
موفق باشید و سلامت