ا.ش
عنوان :

اسهال

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر عزیز پسرم و میخاستم بیارم مطبتون تعطیل بودین.پسرم وارد هشت ماه شده و وزن اول هفت ماهگیش 7.600 بوده و قدش 66 و از دیروز اسهال پیدا کرده و حداقل هشت تا ده بار مدفوع کرده و امروز از صبح سه بار و مدفوعش زرد رنگ و شل هست البته هیچ علائم دیگری مث تب یا بی اشتهایی و بی تحرکی نداره چه کاری باید بکنم و بهش چی باید بدم که بهتر بشه؟ البته قبلا شیر خشک آپتامیل بهش می دادم چون چند باری یبوست پیدا کرد از شنبه ببلاک ال اف دارم میدم و غذای کمکی سوپ دارم میدم می تونم حریره بادام یا غذای دیگه ای بهش بدم یا میوه ؟ و داروهای ریفلاکس هم قط کردین و خداروشکر علائمی نداشته فقط چند باری که شیر خشک آپتامیل بهش میدادم استفراغ میکرد

با سلام.اسهالش تیپ ویروسیه.شیری که میدین،ب ب لاک ال اف، برای اسهال هم مناسبه.ادامه بدین.در مورد غذا میتونین سوپ و فرنی بدین ولی حریره بادوم رو فعلا ندین.اسهالش دارو نداره فقط پودر او آر اس بگیرین و هر بسته رو در 4 لیوان آب جوشیده حل کنین و هر بار اسهال رفت 30 سی سی بهش آهسته بدین.پودر کیدیلاکت هم بگیرین روزی یک پاکت رو تو هر چی که دوست داشت،مثل آب یا آب سیب،حل کنین و بدین بخوره

اسهالش 5 تا 7 روز طول میکشه.اگه بیشتر از این طئل کشید یا تب کرد یا تو اسهالش خون دیدین حتما به من خبر بدین.مطب از شنبه دوباره باز میشه