ز.ج
عنوان :

ادامه درمان

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام و خسته نباشید من چند ماه پیش با شما درمان جوش صورتم رو شروع کردم که قرص سیپروترون و کرم اکنومگا بود قرار شد که 3 دوره مصرف کنم و نتیجه رو بگم و اینکه چون کیست سینه داشتم گفتید اول سونو کنم که انجام دادم و با دکتر زنان مشورت کردم گفتن چون از نوع فیبرو کیستیک هست مشکلی نداره و میتونم مصرف کنم مخصوصا دوره کوتاه مدت تا 6 ماه حالا من اخرین قرص رو هم مصرف کردم و میخام بدونم برای ادامه چه کاری باید انجام بدم تو این مدت کمتر جوش زدم دیگه نزدیک پریودم 7 8 تا بزنم نبود و اینکه خونریرزی پریود و دردم هم کمتر شده و اصلا مسکن مصرف نمیکنم دوتا عکسی هم که فرستادم یکیش بعد 10 روز درمانم هست که شدیدا صورتم ریخته بود بیرون و اون یکی هم همین امروز هست

سلام
یک ماه سیپروترون مصرف نکنید
مجددا از ماه بعد سه دوره دیگه سیپروترون کامپاند مصرف کنید و بعد قطع کنید و فقط درمان موضعی شامل کرم اکنومگا روزی دوبار دوبار
ژل رواکوتان یک شب درمیان
شست و شو روزانه صورت با پن هایسک اوریاژ
را ادامه بدین

ژل رواکوتان رو روی کل صورت بزنم؟ و اینکه قرص رو بعد از یک دوره استراحت از روز پنجم پریود مصرف کنم؟

بله
راکوتان به کل صورت بجز دور دهان و دور چشم

🙏