ف.ع
من تاریخ 31 تیر به پزشک مراجعه کردم و ایشون تشخیص مشکوک به کرونا دادن و 10 روز استعلاجی نوشتن .به همراه دو نوع دارو .یکی دیفن هیدرامین و قرص استامینوفن .من شربت دیفن هیدرامین رو تمام کردم اما دوباره یکی دیگه برام خریدن .میتونم دومین شربت رو استفاده کنم یا خیر ؟؟؟
ولی استامینوفن رو تنها یک ورق رو استفاده کردم چون انقدر درد داشتم و احساس خفگی که به دارو خوردن نمیرسیدم.الان من چند روزه حس بویایی و چشایی رو از دست دادم و مدام عرق میکنم. ولی این راهم اضافه کنم که با خوردن آب تونستم راحت تر نفس بکشم .لطفا من رو بیشتر راهنمایی کنید .

بله آقای دکتر من الان یک هفته هست که ازدست دادم بویاییم رو و چشایی هم همینطور .و فقط غذا میخورم که ویتامین به بدنم برسه .چون انگار دارم آب میخورم .آب ریزش بینی دارم .اما تنفسم خدا رو شکر بهبود پیدا کرده .فقط بینی ام همچنان میسوزه و شب ها گرفتگی بینی پیدا میکنم موقع خوابیدن .اما ازتاریخ 31 تیر دیشب یعنی 4 تیر اولین شبی بود که یکم خوابیدم و من به غیر از اون دو تا دارو هیچ داروی دیگه ای استفاده نکردم و فقط آب میخورم .
ضمن اینکه تعرق بالایی دارم .

آقای دکتر من با خواهرم تو خونه قرنطینه هستیم و ایشون هم مبتلا شده .که ایشون تنگی نفس هم داره و اسپری سالبوتامول گاهی استفاده میکنه و بیرون روی هم داره .ایشون هم همینکارا رو انجام بدن ؟؟؟ولی ایشون بویایی و چشایی دارن و راحت غذا میخورن .

🙏