ب.س
عنوان :

احساس ناراحتی در ریه

پزشک عمومی
سلام آقای دکتر و ممنونم که راهنمایی ام می فرمایید ، من بهروز سحابی ام و 57 سال سن دارم ، هیچ سابقه بیماری خاصی نداشتم ، فقط در فروردین ماه امسال بدون علت مشخصی حدود 10 کیلو وزن کم کردم ( گفتند به واسطه نگرانی و اضطراب بوده است) آزمایشات مختلف هم دادم و همه چیز مانند قند چربی ها و تیروءید و cpr و ... نرمال بود
در 9 تیرماه مجبور شدم که به یک محل بسیار شلوغ و پر ازدحام بروم البته ماسک و حتی شیلد و نقاب داشتم ولی به هر حال حدود بیش از سه ربع یا یکساعت در آنجا و در محیطش بودم و پس از آن ، این ماجرای من شروع شد ، ابتدا روز های بعد احساس تعریق و عرق کردن بدون دلیل داشتم و دیگر مرتب برای سه نوبت در روز با درجه زیر زبانی ، تب رو چک میکردم و از 10 تیر تا 12 تیر ماه یا 37/5 یا 37/2 و سپس بیشتر 37 و حتی گاهی 36/7 هم میشد ، و بعد از آن دیگر چک نکردم و دیگر تعریق هم نداشتم و احساس تب هم نداشتم و ندارم و سرفه هم ندارم و بدن درد ندارم و چشایی و بویایی هم دارم و خلاصه از آن به بعد با یک حالت ثابت و بدون تغییر وضع من ادامه داشت ، اما از حدود روز جمعه گذشته یعنی 3 مرداد ماه احساس گرفتگی ریه ها دارم به خصوص اگر کمی ورزش کنم و ضربان قلبم رو با حرکات ورزشی کمی بالا ببرم بعد از آن گرفتگی ریه دارم و حتی روز جمعه فکر میکردم که نفس نمی توانم به راحتی بکشم و در هنگام خواب یک عدد قرص « لوراتادین » خوردم و بالاخره خوابیدم البته خواب منطقع و نا آرامی داشتم ، از 3 مردادماه تا امروز 6 مرداد ماه که همه اش در خانه بودم و اصلن از خانه بیرون نرفتم اوضاع ریه هایم آرام تر شده بود و خواب شب هم بدون مصرف هیچ قرصی بالاخره انجام میشد ، اما امروز 6 مرداد کمی ورزش سبک در اتاقم انجام دادم و باز هم احساس گرفتگی ریه هایم برگشت و به ویژه وقتی به بیرون از اتاق که هوای بسیار گرم امروز می روم احساس کمی سختی تنفس دارم ولی در اتاق آرام هستم و بدون مشکل تر هستم ، از آن مواجه ای که فکر میکنم امکان ابتلا به کرونا داشته باشم 4 هفته گذشته است و تب و سرفه و بدن درد و ... ندارم ، عکس ریه و سی تی اسکن ریه هایم رو به دلیل نگرانی و ترس از شیوع بیماری نگرفته ام و اصلن نمی توانم اینکار رو انجام بدهم ، این ماجرای تنفس من وقتی که کمی تحرک پیدا میکنم نگرانم کرده است ، آیا من مبتلا شده ام ؟ البته قبل از این ماجرا هم در اردیبهشت ماه و خرداد ماه هم یک داستان دیگری بوده که چون مطلب خیلی طولانی شد دیگر ننوشتم شون
آقای دکتر از حدود فروردین ماه که دیگر به فعالیت کاری و شغلی ام هم نرفته ام و همه اش در خانه ام هستم و هماکنون هم که حدود 10 روز یا کمی بیشتر است که حتی برای پیاده روی هم به بیرون از خانه ام نرفتم و همه اش در خانه هستم
فقط من و همسرم در خانه هستیم و هیچ فاصله ای و قرنطینه ای بین ما هم نیست ولی این حالت ها و وضعیتی که گفتم فقط برای من اتفاق افتاده است

آقای دکتر esr خون من 3mm بوده و تا 20 هم جا داشته و آن هم نرمال بوده است

آقای دکتر نفخ معده ام ناشی از چیه ؟ من که هنوز غذا نخورده بودم ساعت 12 ظهر کمی ورزش کردم

آقای دکتر اجازه بدهید یک ماجرای دیگر رو هم خدمت تون عرض کنم ، از شروع این ماجرای کرونا من به شدت نگران و اضطراب داشتم ، بطور ناگهانی و بدون علت مشخصی در فروردین و اردیبهشت ماه حدود 10 الی 12 کیلو وزن کم کردم و از 93 کیلو به حدود 80 کیلو و کمی کمتر رسیده ام ، در 27 اردیبهشت ماه درخواست آزمایش و چکاپ دادم و تقریبن همه چیز در آزمایشاتم نرمال و طبیعی بود قند نداشتم حتی چربی های خونم مانند تری گلیسیرید و کلسترول نرمال بود تیروئید نرمال بود کبد و آنزیم هایش نرمال بود CPR نرمال حتی PSA هم نرمال بود ، اما در آن آزمایش تست آنتی بادی کرونا هم داده بودم و در نتیجه آزمایش IgG منفی بود ولی IgM مثبت بود و یک عددی هم تیتر داشت ، اما من نه تب داشتم و نه سرفه داشتم و نه بدن درد و نه احساس تنگی نفس و نه تغییر مزه و چشایی و هیچ هیچ ... ولی نگرانی و وحشت و ترسم هم خوب افزایش یافت ، به هر حال تمام خرداد ماه رو تحمل کردم و همچنان هیچ از علائم ( تب سرفه و... ) ظاهر نشد و دوباره در 31 خرداد ماه یعنی 5 هفته بعد از آزمایش اول دوباره فقط تست آنتی بادی کرونا و هماتولوژی را در همان آزمایشگاه مرکزی تکرار کردم و باز هم در جواب آزمایش IgG منفی بود ولی IgM مثبت بود و این دفعه عدد کمتری تیتر داشت ، با پزشکان دیگر که مشورت کردم همگی گفتند که هر دو آزمایش تست آنتی بادی ات خطای آزمایش است و نشانه ابتلا نیست و همه اون نگرانی هایم لابد بیخود بوده است و خلاصه تا به اینجا یک ماجرا تمام شد ،
آقای دکتر ، آیا در منزل من ورزش بکنم ؟ زیرا که امروز که کمی ورزش سبک کردم و دچار این وضعیت شدم ، خیلی ترسیدم و هنوز هم احساس کمی گرفتگی دارم و از ترس ، غذای ظهرم هم خیلی خیلی کم خوردم ( 3 قاشق) و می ترسم ریه هایم درگیر شده باشند

جناب آقای دکتر ،الان از زمان آزمایش اولم دو ماه و 10 روز و از زمان آزمایش دومم یک ماه و 6 روز می گذره و تازه من در این مدت علائم خاصی نداشتم ، فقط الان بعد از یک ورزش احساس گرفتگی دارم ، این وضع رو چه کار کنم
آیا استراحت مطلق کنم ؟ الان درگیری از چیه؟
آیا هیچ قرصی هست ؟ که موثر باشه؟
آقای دکتر ، پزشکان دیگر می گفتند که اصلن آزمایش آنتی بادی معیار نیست و چون علامت نداری ، الان که دیگه آزمایش PCR با این همه خطرات ، آیا روشی برای ادامه دادن هست ؟

🙏