م.ی
عنوان :

لکه های پوستی

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و ادب، مادر مهرسا یزدانی با شماره پرونده 3800 و شانزده ماهه هستم، مهرسا سه چهار روزه یوبوست داره، البته از دیروز کمی بهتر شده چون انجیر و گلابی بهش دادیم اما صورتش و روی دستهاش خیلی بیرون ریخته.
مورد دیگر اینکه تا یک سالگی شیر خشک سیمیلاک استفاده میکرد که فرمودید میتونیم عوض کنیم و بهش یوروویتال بدیم، اما به نظرم از همون موقع یوبوست پیدا کرده، ممکنه برای شیر خشک باشه و اینکه چه شیر خشکی بهش بدم. داروی پیدرولاکسم بهش میدم در چه حجم از آب باید حل بشود.حتما باید مقدار آب زیاد باشد.میشود دارو پیدرولاکس در شیرخشک بریزیم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
پشتش هم دون دون ریز بیرون ریخته

سلام پماد درم اید روی ضایعات پوستی برنید ممکن است عرق سوز یا حساسیت به انجیر باشد شیر خشک

گیگوز میتوانید بدهید و پودر پیدرولاکس هم روزی دو بار هر بار یک قاشق مرباخوری داخل نصف استکان اب با اب میوه با شیر بدهید