ا.آ
عنوان :

شوک عصبی هیپوولمیک

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
با سلام و ادب

احتراما به استحضار می رساند اینجانب ایمان آقازاده بالکانلو در مورخه 1396/9/24 براثر تصادف خوردو، که برخورد شدید خودرو از پشت به خودرو بنده منجر به تکان، برخورد شدید و ناگهانی سر و گردن به (whiplash injury) درد مزمن گردن دچار شدم و همچین بر اثر شوک عصبی (شوک هیپوولمیک در, MRI , EMG )وارده به اینجانب، در فقرات گردن به دهیدراتاسیون و اج های خفیف و متوسط در ( 4, 5, 6 , 7 ) مشکل جدی برایم پیش آمده که موارد فوق در برگ مشاوره پزشک متخصص نیز قید شده است . ....
و همچنین بر اثر همین تصادف بعلت شوک وارده از ناحیه هر دو گوش دچار مشکل شدم ...
و بعد از تصادف، شبها به بی خوابی مطلق ، سر دردهای مزمن با سرگیجه های ناگهانی مبتلا گشتم که براساس توصیه های پزشکی، دکتر معالج ام و دکتر مشاور اعزامی از طرف پزشک قانونی شهر اسکو این علائم،( دردهای مزمن) تا مدت طویلی ادامه خواهد داشت و نیاز به استراحت مطلق به جهت کاهش دردهای مزمن قید شده نیاز است .
حال با عنایت به مطالب فوق آیا بنده میتوانم با عنایت به عدم تعیین میزان از کار افتادگی از سوی پزشک قانونی ادعای کمیسیونهای تخصصی پزشکی را برای میزان درصد احتمالی داشته باشم و نتیجه خواهد داد ...
ضمنا پزشک متخصص مشاور نیز وجود اج های متعد را در برگ مشاوره اعلام نموده و همچنین پزشک گوش حلق و بینی نیز آسیب های هر دو گوش را تائید ولی ترومای ایز جدید هر دو متخصص را رد نمودند

با تقدیم احترام

ایمان آقازاده

.....

با سلام، در مورد مشاوره های به این شکل تنها منبع قابل اعتماد متخصصین پزشکی قانونی و پزشکانی است که از طرف آنها مورد مشاوره قرار میگیرند و در صورت اعتراض هم باید به متخصص دیگری از طرف خود پزشکی قانونی ارجاع شود

سلام
بی نهایت سپاس بزرگوار.
سلام
بی نهایت سپاس بزرگوار.

به احتمال زیاد علایم شما منشا اضطرابی دارد که البته پس از یک معاینه دقیق و تشخیص قطعی درمان شروع میشود، لذا توصیه بنده مراجعه به متخصص مغز و اعصاب است.

سلام
چشم استاد حتما مراجعه میکنم
ممنون از راهنمایی شما بزرگوار