ر.ا
عنوان :

سردری نا آشنا و بسیار ترسناک

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
با سلام
وقت بخیر
خدمت حضرت عالی و همکاران محترمتون
اینجانب رامین انزلچی متولد 1373 ساکن استان مرکزی اراک هستم
مدتی پیش مشکلات کاری باعث ایجاد استرس و عصبانیت و عدم کنترل حواس و تمرکز برای بنده شد
لذا بنده بسیار فعالیت کاری و راندمان بالایی برای مدیریت مسائل کاری داشتم که اکنون به دلیل سردردی نا آشنا از نظر دکترهای مرتبط توانایی به خاطر سپردن و همگام کردن خود با دیکر اطرافیان را ندارم
لذا خودم را بسیار بسیار غریبه در کنار اشخاص که مدت ها با آنها زندگی کردم حتی خانواده میبینم
بسیاری بهم گفتن که دچار افسردگی شدم که این مسئله اصلا برایم قابل درک نیست
حال بعد از گدشت 4 ماه با چنین حال غیر آشنا و جسارتا بسیار ترسناک ، حس میکنم که دچار بیماری مغز مه آلود شدم که نشانه ها هم گویای چنین چیزی هستند
هنوز نوار مغزی ندادم
ولی خواهشمندم کمکم کنید
سپاس از شما
*****091879

با سلام و احترام، بدلیل تاثیری که علایم شما روی کیفیت عملکردی شما گذاشته است توصیه میکنم هر چه سریعتر به پزشک متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید، چرا که طولانی شدن هر علامتی و نیز تاثیر منفی آن روی کیفیت زندگی، خود باعث افسردگی و بدنبال آن تشدید علایم میشود.