ا.ث
عنوان :

سر درد های مکرر و گیجی

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام جناب دکتر .. شبتون بخیر ... بنده تقریبا چند ماه هست که سر درد های مکرر دارم بطوریکه تقریبا نمیتونم روی چیزی تمرکز کنم و حالت گیجی دارم. این مشکل خیلی داره اذیتم میکنه. چون سینوزیت دارم اوایل فکر میکردم ممکنه از اون باشه اما الان سر در دام بیشتر شده و این حالت گیجی حتی اجازه نمیده که روی درس خوندن تمرکز داشته باشم... بیشتر موقع ها هم سمت چپ سرم درد میکنه... میخواستم بدونم بنظرتون خطر خاصی داره یا فقط به خاطر سینوزیت هستش؟؟؟
ببخشید اما فراموش کردم ک بگم تا سن 4 سالگی دوبار تشنج کردم و تقریبا تا 8 سالگی هر دو هفته یکبار نوار مغز میشدم و قرص فنوبالبیتال استفاده میکردم...

سلام و احترام، قطعا سردردهای شما به تشنجها ارتباطی نداره، ولی تیپ سردردها با صرف سینوزیت توجیه نمیشود، اما به این معنا نیست که خطری تهدید میکند و بدلیل تاثیری که روی عملکرد شما گذاشته است لازم است جهت ارزیابی و درمان صحیح به متخصص مراجعه کنید.