س.ع
عنوان :

کوتاهی قد

متخصص بیماری های کودکان
سلام خدمت اقای دکتر .اقای دکتر پسرم آذر 13 ساله میشه وقدش 149.دکتر غدد بردم ازمایش نوشته ولی نبردمش .چون باهمون داروهایی که دادن 2 سانت رشد کرد زینک وویتامین دی .یه مدتم به دستور شما ال ارژنین خوردن .حالا ما نمیخایم هورمون رشد تجویز کنن براش .از عوارضش میترسیم واز پس هزینه اش برنمیایم.برادرتون فرمودن ارژی پلاس بده .شما چی صلاح میدونید.بنطرتون ارژی پلاس با توجه به قیمتش تاثیری داره بهتر از ویال وقرص ارژنینه اگر تاثیر داره با اینکه هزینه اش زیاده ناچاره میگیرم .دخترمم دوسالشه قدش 82 .اونم دارم بهش ارژیتال میدم خوبه کافیه ؟؟البته خودم قدم کوتاهه بخاطر همین میترسم بچه هام کوتاه شن .حالا شما چی صلاح میدونید.ممنون.موفق باشید

سلام
در حال حاضر مصرف ارژنین به صرفه تر است شربت بایونرگول بایواکشن نارنجی رنگ به پسرتان روزی 5 سی سی و دخترتان روزی سه سی سی بدهید از نظر هرینه و میفیت مقرون به صرفه ترین است

🙏