ف.ر
عنوان :

شیر خشک

متخصص بیماری های کودکان
با سلام اقای دکتر پسرم از 40روزگی با تجویز شما شیر خشک سیمیلاک میخوره از اونجایی ک همیشه بشما راجب ب حالش و اوضاع پیام دادم اما شیر خشکش عوض نکردین ،دیشب بردمش دکتر گفت تمامی این علائم (قوس دادن کمر،رفلاکس،دستشویی پنیرکی و ژله ای،زود بزود ییدار شدن،زور زدن موقع دستشویی،،اگزما) ک پسر شما داره نشانه حساسیت ب پروتین گاوی است و لاکتوز است ک نباید ب هیچ عنوان این شیر خشک رو میدادین چون این شیر خشک حاوی شیر گاو هست و بخاطر همین پسرتون اصلا بهتر نشده و شیر ببلاک ال اف تجویز کردن و همچنین نزدیک ب دو هفته است ک روزانه 4الی 5بار دفع داره ،با این وجود بازم میخوام نظر شما رو بدونم ؟؟ایا همین شیر خشک رو باید بدم؟؟حتی گفتن شیر بز هم میتونه جایگزین خوبی باشه اما گرانقیمت و کمیاب هست ،،ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
شیر سمیلاک توتال کامفورت فاقد لاکتوز است و پروتیین شیر گاوی هیدرولیز شده مناسب کودکانی که به پروتیین شیر گاو حساس هستند
شیر ببلاک ال اف همان شیر معمولی گاوی و فقط لاکتوز ندارد فکر کنم بهتر است پزشکتان را عوض کنید سوادشان خیلی کم است خصوصا در مورد الرژی این موارد را اکثر دانشجویان پزشکی سال اول هم میدانند
درمان الرژی و ریفلاکس کار هر پزشکی نیست