ح.ج
عنوان :

التهاب شدید چشم

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
سلام دخترم 3 سال و هفت ماهشه. در اثر نگاه کردن زیاد و مداوم به گوشی و تبلت چشمش دچار التهاب شدید شد که از طریق همین برنامه با دکتر اطفال خودش مشورت کردم و ایشون قطره لوترا رو تجویز کردن و وقتی ریختم خوب شد ولی زیر چشمش به صورت نوار باریک باد کرد الان ده روز میگذره و روز به روز بدتر میشه و گوشه این نوار به صورت توپی شده. خیلی نگرانم.میخواستم بیارم جوادالائمه ببینین از نزدیک ولی دخترم خیلی خجالتی و غریبی میکنه و از این جهتم دارم اذیت میشم.خواهش میکنم راهنمایی کنید ممنون

سلام
این حالت ارتباطی به نگاه کردن به تبلت ندارد و مربوط به التهاب لبه پلک بنام شالازیون هست و در این مرحله که در عکس مشخص است دارو نیاز ندارد و روزی چهار بار حوله خشک گرم کنید و روی پلک بگذارید و سپس روی برجستگی محکم ماساژ بدهید و اگر ماده شیری رنگ خارج شد خیلی خوب است و برجستگی از بین می رود .اگر بیش از دوهفته ادامه داشت بهتره ویزیت شود

اخه دقیقا بعد از التهاب چشمش این حالت به وجود اومد.علت این التهاب چی هست؟
این ماده شیری رنگ از داخل چشم میزنه بیرون یا خوده این برجستگی سرباز میکنه؟
خدایی نکرده بعد از دو هفته اگر خوب نشه تکلیف چیه

علت التهاب بسته شدن غدد چربی لبه پلک است و اگر ماده شیری. نگ از برجستگی خارج شد معمولا مشکل حل می شود .
اگر تا دوهفته خوب نشد یا بزرگ تر شد شاید نیاز به تخلیه شود

اخه این بچه اصلا نمیذاره کسی نزدیکش بیاد .این موضوع خودش برای منه مادر معضله. فقط دارم گریه میکنم. کیسه آب گرم بذارم بهتر نیست؟ ببخشید خیلی سوال میکنمچون حوله هی سرد میشه
🙏
سلام جناب دکتر .چشم دخترم هنوز خوب نشده. قرمزی اش خوب شد چون نمیذارم تبلت ببینه ولی برجستگی زیر چشمش نه سرباز کرد نه تغییر کرد .نمیدونم چکار کنم

سلام
باید از نزدیک دیده شود و اگر از نظر ظاهر و احتمال اثرمنفی گذاشتن روی چشم داشته باشد، باید برداشته سود

خدا رو شکر تاثیری رو بینایی نذاشته و اصلا اذیتش نمیکنه نه خارش نه درد هیچی . فقط ظاهری ما میبینیم. الان چون بچه هست نمیذاره برداشته بشه. میگم اشکال نداره ؟چون فعلا مشکلی ایجاد نکرده از نظر بینایی فعلا همینجوری بمونه؟

معمولا این توده که شالازیون نام دارد ،درد ندارد ولی چون بچه است و احتمال تاثیر درازمدت بر بینایی وجود دارد بهتره در فرصت مناسب بیمار ویزیت شود.
البته اصلا نیاز به مراجعه اورژانسی نیست و هر موقع دوست داشتید تشریف بیاورید