ر.س
عنوان :

خارش شدید تمام بدن

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام دکتر مادربزرگم تمام بدنش خارش شدید داره دست و پاهاش و پشتش تمامی بدنش به صورت نقطه های قرمز رنگی روی پوستش ظاهر شده به شدت خارش می کنه نمی دونم چیکارش کنم اگه لازم ویدئویی هم باهاتون صحبت می کنیم کامل ببینیدش خیلی دست و پاهاش و میخارونه اینقدر میخارونه که ازش خون میاد پوست سرشم اینطوری شده پشتش کل بدنش نمی دونیم چیکار کنیم.داروخانه هم یه قرص بهش دادن اسم قرصه ستیریزین هستش. عکس هایی از پوست بدنش رو واستون ارسال می کنم واستون. خیلی ممنونم

سلام
چه مدته خارش دارند؟
چه داروهایی مصرف می کنند؟
خارش شب از خواب بیدارشون میکنه ؟
کس دیگه ای توی خونه خارش نداره ؟

خانم دکتر 8 روزه که اینجوری خارش دارن ، یه قرص بهش دادن اسم قرصه ستیریزین هستش همینو مصرف می کنه خارش شب فقط یک شب از خواب بیدارش کرده و کس دیگه هم تو خونه خارش نداره

داروی جدیدی مصرف نکردند؟
سر و صورت هم خارش داره؟

نه داروی جدید دیگه ای مصرف نکردند همون قرصه بوده که داروخانه بهش داده و سر و صورت هم خارش داره

کرم پرمترین 5 درصد یک تیوب امشب از گردن به پایین به کل بدن زده و 12 ساعت بعد بشویید و تیوب دوم کرم یکشنبه آینده طبق همین دستور استفاده شود
تمام لباس ها و ملحفه ها و پتوها با آب جوش شسته شود (ماشین لباسشویی دمای 60 درجه نیم ساعت)
کرم مگاکورت از فردا شب هر 8 ساعت به نواحی خارش دار
قرص هیدروکسی زین 25 میلی گرم شبی یک عدد

اگر تا دوهفته خارش کم نشد بهتره حضورا پیش متخصص پوست نزدیکتون معاینه شوند

🙏
خیلی ممنونم واقعا زحمت کشیدید