ز.ر
عنوان :

بدن درد

متخصص بیماری های کودکان
س من ی پسر 7ساله دارم که مشکل سوجذب داره تشخیص اولیه سلیاک بود که بااندوسکوپی وآسیب شناسی فهمیدن نیست الان یه سری آزمایش وتست جدید دادن که چون هزینه اش زیاد بود نتونستم انجام بدم موند واسه چند ماه دیگه علاوه بر سوجذب تراکم استخوان پایین هم داره سنش خودش 7ساله سن استخوانیش 3سال الان هر چند روز ی جای بدنش درد میکنه مثلا چند روز مچ پاش درد میکرد اونم بی دلیل الان سه روز بازوش درد میکنه به نظرتون این مشکل عادی یا به کدوم بیماریش بر میگرده فعلا چیکار کنم که دردش کم تر شه؟

با سلام.سوءجذب ویتامیدی وکلسیم در کودکی که مشکل سوء جذب داره احتمالا مبتونه این علائم رو نشون بده ،از یک مسکن ساده مثل استامینوفن ده سی سی هر هشت ساعت استفاده کنید ودر صورت ادامه درد به یک روماتولژیست کودک مراجعه کنید