ح.م
عنوان :

الرژی التهاب گلو ، خارش شدید گوش

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام و ارادت
من قبلا دو بار در مطب شما و یک بار در این سایت ویزیت شدم
ضمن تشکر فراوان به عرض میرسانم مجددا شدیدا دچار التهاب گلو و خارش گوش شدم یک ماه پیش مجدد مزاحم شما شدم ولی خوب نشدم و این مشکل شدیدا اذیتم میکنه و بطوری که بلع غذا هم برام دشوار شده البته قبلا شدیدا سرفه میکردم الان دیگه چند ماهی است سرفه نمیکنم ضمنا تست الرژی که قبلا داده بودم به چیز خاصی حساس نبودم اما با این حال بو خصوصا بوی عطر تلخ شدیدا اذیتم میکنه و نفسم رو تنگ میکنه در ضمن این داروها رو هم مصرف میکنم
سیمبکورت 320 ، لوروتادین و راینیکورت

سلام اقای ممبینی،ایا در این چند وقت اخیر تب یا علایم عفونت داشتید؟
ایا بصورت دوره ای دچار التهاب حلق میشید یا پیوسته اینطور هستید؟
ترش کردن و علایم رفلاکس معده رو دارید؟
آزمایشات زیر رو لطفا انجام بدید:CBC diff,ESR,CRP,ANA,

سلام
تب نداشتم هر چند وقت یکبار دچار التهاب میشوم رفلکس دارم و قرص نولپلازا 40 صبح ها میخورم ازمایش به تازگی دادم که میفرستم
اگر نیاز به آزمایش جدیدی هست بفرمایید
در ضمن همانطور که عرض کردم توی این چند وقت تب نداشتم ولی همواره دمای بدنم بالاست و بعضی وقتا تا 37.2 میرسه ولی بعضی وقت ها احساس لرز خفیف دارم
🙏
.
🙏

قرص ازیترومایسین250،روزی ،یکعدد
قرص ایموپرت ،صبح و شب،یکعدد