ش.ج
عنوان :

درد چشم

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر عسکری
من همیشه خستگی چشم دارم چشمام سنگین است اگر هم خواب کافی داشته باشم بازم دوباره خوابم میاد تشخیص یک دکتر در تبریز این بوده که عصب چشمام اسیب دیده اونم به بیماری ام اس احتمال داده
متخصص مغزو اعصاب رفتم ام ارای انجام دادم داروی ضد افسردگی شدید برام تجویز کرده حالا من موندم چکار کنم
لطفا راهنماییم کنید.

سلام
با این توصیف شما واقعا بدون معاینه نمیشود به شما کمک زیادی کرد ولی این حالات میتونه بعلت التهاب پلک ها و بدنبال آن خشکی چشم باشد و در موارد نادر دیگر بیماری بنام میاستنی که معمولا با شرح حال و معاینه همکاران متخصص اعصاب و تست خاص قابل تشخیص است
اگر این حالت با خستگی و کاهش قدرت عضلاتی همراه نباشد خیلی مهم نیست.
متشکرم