س.غ
عنوان :

قرص ضدبارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
سلام خانم دکتر.من سه ماهه که زایمان کردم.ازاول دخترم شیرخشک خورده وشیردهی نداشتم ماه پیش طبق تاریخ قبل زایمانم پریودشدم.میخواستم بدونم برای پیشگیری ازچه قرصی میتونم استفاده کنم؟وتاچه مدتی ؟میتونم ازقرصهای ضدبارداری معمولی مثل قبل استفاده کنم.لطفایه قرص بهم معرفی کنیدکه عوارضش کم باشه وتهیه اش راحت.ممنون ازتون

قرص ضد باردارى را تا هر زمانى که نمى خواهید باردار شوین استفاده کنید