م.ب
عنوان :

انحراف چشم فرزند 10ماهه ام پسر

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
سلام پسر من پره ترم 7 ماهه به دنیا اومد الان 10 ماهه است مدت 6 ماه پیش دکتر متخصص چشمشو معاینه کرد و دلیل بیماری چشم او را انحراف تشخیص داد و گفت هیچ نگرانی نداشته باشیم و بدون هیچ داروی و فقط با تجویز بستن روزانه یک ساعت یک چشم و یک ساعت چشم دیگری .. متاسفانه این کار باعث ازیت شدن فرزندم شد و مدتی دو روز انجام شد و دیگر ادامه نداده ایم الان سوال من اینجاست که این مشگل ماندگار است؟؟؟ یا به مرور زمان چشمش خوب میشود؟؟ البته چشم پسرم از 6 ماه پیش خیلی بهتر است و الان گاهی بیشتر میشود گاهی کمتر!!! در کل خفیف شده است.....ایا نیاز به درمانی دیگر دارد ؟؟ یا نه متشکرم

سلام اظهار نظر در مورد انحراف چشم فرزندتان با این توصیفات شما بدون معاینه دقیق درست و منطقی نیست ولی اگه پزشکتان توصیه خاص کرد بهتر است آنرا به دقت انجام دهید تا از تنبلی احتمالی چشم جلوگیری شود.متشکرم

ممنونم دکتر ...