سوالات پزشکی گروه غدد
خانم 50 ساله :
حدود دو هفته میباشد که به علت عفونت زانو ( طبق تشخیص پزشک اورتوپد کیست زانو ) در بیمارستان بستری میباشند و روزانه آنتی بیوتیک و داروهای دیگر مصرف میکنند . دیـابـت دارند و ناشتا 100 میباشد و به لحاظ جسمی در این مدت ضـعیـف شده اند . در حال حاضر انسولین مجموعا 16 واحد دو بار در روز مصرف میکنند .
چـه تغـذیـه ای بـرای بـهبـود وضـعیت جـسمانی پـیشنـهاد مـیکنـید ؟؟؟
هـنگام مـصرف شـیر نفـخ و دل پیچه دارنـد؛ به چـه شکلـی ایـن حـالت هنـگام مصـرف از بیـن بـرود ؟؟؟
با سپاس فراوان از شما .
با سلام. ایشون با در نظر گرفتن بیماری دیابت شون بهتره رژیم دیابتی رو در تغذیه لحاظ نمایند و از طرف دیگه با توجه به بستری در بیمارستان و مصرف آنتی بیوتیک های وسیع الطیف از مکمل های تقویت کننده مطابق مشاوره کارشناس تغذیه بیمارستان استفاده بفرمایند.
در مورد متن زیر که در فضای مجازی در مورد یک بیماری و ارتباط آن با واکسن آنفلو آنزا پخش میشود لطفا راهنمایی نمایید
پسر من روز بیستم مرداد امسال مبتلا به سندرمی شد بنام "میلرفیشر"، یک بچه کاملا سالم که کلاس کاراته میرفت ، درس میخوند و بازی میکرد و از در و دیوار بالا میرفت... ولی به یکباره در ظرف شش ساعت تمام حرکات و توان ماهیچه ها وعلاوه بر ان قدرت بلع و دفع را از دست داد. ..!!
جلوی چشمان ما ، مثل یک شمع پر نور و زیبا میدرخشید که یکباره کم نور و ضعیف شد...
پسر من 36روز در ای سی یو بیمارستان بعثت همدان بستری شد.
روزگار خیلی بدی بود حتی گاهی تنفسش نیز دچار مشکل میشد ولی خداوند بما لطف کرد و بابک تنفس مصنوعی نشد...
یعنی قدرت تنفس و طپش قلب کوچولوش رو از دست نداد....
بابک 20روز چشمانش بسته بود و52 روز منع اب وغذا بود چون احتمال خفگی داشت.. فقط سرم درنهایت با امپول مخصوص از طریق مری غذای مخصوص دریافت میکرد... و بعداز 36روز ، پزشکان از تشخیص بیماری اش اعلام ناتوانی کردند . حتی نتونستند بفهمند این بیماری چرا بوجود اومده لاجرم از بیمارستان مرخص شد... الان خانه است
دیدش برگشته، کم کم بلع وسرفه وعطسش برگشت ولی مدام فیزیو تراپی میشه . حرکات در دستانش برگشته ولی انگشتانش هنوز نه وفعلا قادر به راه رفتن نیست.. امیدمان به خداست تا خواهرش دیماه به دنیا میاد بابک هم سرپا بشه....
ولی مامانهای گل برای خودم مهم بود بدونم چرا این بلا سر عزیز من امده خیلی 9تحقیق کردیم ،انواع ازمایشات حتی تا المان هم رفت. این بیماری در نتیجه عفونت ویروسی یا انفولانزا یا سرما خوردگی ایجاد میشود در حالیکه بابک در تابستان هیچ کدام از اینها را نداشت.
در نهایت یکی از اشنایان که خانم دکتری بودند با تجربه و متعهد و نوه اش دوسال پیش به این بیماری مبتلا شده بودند به دیدار ما امد وایشان عنوان کردند علت را در یکی ازکلینیکهای امریکا بعد از سه ماه تحقیق روی نوه ی ایشان مشخص کردند .. باور کردنش سخته ولی علت واکسن انفولانزا بود...
بله....تعجب و حیرت شما رو درک میکنم.... چند ماه قبل بابک به توصیه دکترها و بر اثر تبلیغات بیهوده و بدون اصل و اساس جراید و صدا و سیما ، واکسن انفولانزا زد ولی افسوس.. .
انسان بعد از زدن این واکسن ، دچار تجمع عفونت ویروسی میشه که برای بدن نوعی "خودایمنی" ایجاد میکند که این بدترین حالت رو برای بدن شخص ایجاد میکنه... زیرا واکسن انفولانزا تب نداره این ویروس میره وروی رشته های عصبی مینشینه بعد از مدتی گلبولهای سفید انرا شناسایی میکنند و به آن حمله میکنن ، حمله که میکنند باعث پاره شدن غلاف میلین اعصاب میشود..
در امریکا گفته بودند که ما در این مملکت به این وسعت تنها واکسن انفولانزا را به 1)پیرمردان و پیرزنهای بالای شصت سال که توان عفونت ندارن2)بیماران سرطانی3)بیماران هپاتیت وایدزی و درنهایت بیمارانی که درمانی ندارند تجویز میکنیم! حتی ما عقیده داریم که کودک 2 روزه که متولد میشود تحمل انفولانزا را دارد !چرا شما در ایران آن را براحتی تهیه واستفاده میکنید؟
خواهش میکنم حرف من رو گوش کنید....شما رو به قرآن فریب تبلیغات رو نخورید...سه روز تب یا یک هفته انفولانزا بچه را کاملا وبه صورت طبیعی ایمن میکند ولی واکسن کاملا به بدن املای غلط میدهد.
به گفته کلینیک امریکایی واکسن شما را در برابر یک نوع سرما خوردگی ایمن میکند ودربرابر99نوع دیگر که تا کنون شناسایی شده ، خود ایمن میشوید که بسیار خطر ناک هست..
از واکسن آنفولانزا استفاده نکنید
متاسفانه خیلی قابل قبول نیست اطلاعات داده شده
مادرم 65 سالشه امروز صبح به یک گربه خیابانی میخواسته غذا بده روی ساق پاش گربه چنگ زده و یک زخم سطحی کوچک به اندازه 4 میلیمتر ایجاد کرده و تا الان زخم بسته شده میخواستم بدونم که آیا تزریق واکسن کزاز همین امروز الزامی هست یا خیر؟ و اینکه حتما امروز باید انجام بشه یا فردا هم انجام بشه مشکلی نداره؟
باید از متخصص عفونی سوال بفرمایید.
با سلام. برای پاسخ درست ضروری هست که ایشون مورد معاینه قرار بگیرند. آزمایش و بررسی تصویربرداری دقیق تر نظیر سی تی اسکن یا ... شاید لازم باشه.
با سلام. برای پاسخ درست ضروری هست که ایشون مورد معاینه قرار بگیرند. آزمایش و بررسی تصویربرداری دقیق تر نظیر سی تی اسکن یا ... شاید لازم باشه.
سلام برای تشخیص بیماری سلیاک بعضی از انتی بادی را بررسی می کنیم و اگر انها مثبت باشند قدم بعدی اندوسکوپی و بیوپسی از طریق ان می باشد در نهایت با مثبت شدن بیماری با رژیم غذایی مناسب و پرهیز از گندم در غذا ها بیماری کنترل خواهد شد و جای نگرانی نیست
با سلام. خیلی از مشکلات ناشی از کم کاری تیرویید با درمان مناسب و رفع کم کاری، بهبود پیدا می کنند. در مورد شما بنظر می رسه دلایل دیگه ای غیر از کم کاری تیرویید باعث بروز این حالات شده. مشاوره روان پزشکی و مشاوره تغذیه رو توصیه میکنم.
با سلام. خیلی از مشکلات ناشی از کم کاری تیرویید با درمان مناسب و رفع کم کاری، بهبود پیدا می کنند. در مورد شما بنظر می رسه دلایل دیگه ای غیر از کم کاری تیرویید باعث بروز این حالات شده. مشاوره روان پزشکی و مشاوره تغذیه رو توصیه میکنم.
با سلام. لووتیروکسین معمولا توصیه میشه قبل غذا خورده بشه ولی برای پردنیزولون این مساله اهمیت زیادی نداره. بنابراین بهتره جدا از هم مصرف بشن.
با سلام. قد هر شخصی بیشتر تحت تاثیر خصوصیات سرشتی و ژنتیکی وی هستش. قدی که پسر ها معمولا بصورت طبیعی به اون می رسند معدل قد پدر و مادر باضافه ی 6 سانتی متر هست ولی طبیعتا عوامل محیطی و تغذیه ای و ... میتونن روش تاثیر مثبت یا منفی داشته باشند. مصرف آرژی نین 1000 میلی گرم، مصرف دو تا سه لیوان شیر در روز، خوابیدن قبل از ساعت 11 شب، استفاده از ورزش های کششی مثل بارفیکس و شنا، پرهیز از وزنه برداری و بدن سازی و پاور لیفتینگ رو باید در نظر داشت.
سلام شما حتما باید ویزیت بشید تا نبض اندام شما معاینه بشه و نوع تورم پا بررسی بشه باید دید علی آلرژیک یا انسداد عروق هست یا خیر آیا واقعا دارویی که مصرف کردید عامل این علائم هست یا بیماریهای زمینه ای که در شما وجود داره به هر حال شرح حال بیماری در کنار معاینه و همچنین برخی بررسیهای آزمایشگاهی و تصویر برداری در جهت تشخیص صحیح مهم هست
سلام سوال شما در محدوده تخصص اینحانب نیست لطفا با متخصص اطفال مشورت کنید