ص.ص
عنوان :

آلرژی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
مدتی است دچار عطسه وابریزش بینی شدیدو اخیرا مشکل تنفس شدم بعداز انجام تست در مرکز آلرژی مشخص شد به گردو خاک حساسیت دارم و برای درمان دوره واکسن4ساله هفته ای دوبار تزریق پیشنهاد شده میخوام بدونم روش درمان دیگری هم هست که زودتر جواب بده

سلام
روش واکسن به شرطی که درست و تحت نظر فوق تخصص آلرژی انتخاب شده باشد درمان کاملی است که به روشهای مختلفی انجام می شود و روش کلاستر روش سریعتری نسبت به روش معمول شما است.