ل.ح
عنوان :

اگزما پوستی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام من هنگام خوردن گرمی روی پوستم خالهای و لک های قرمز میزنه همراه با خارش و این لک ها مقاوم میشن و با تلفست 180 میلی و پماد های موضعی هیدرو کورتیزونم از بین نمیرن لطفا راهنمایی بفرمائید چیکار کنم این لکه ها در تمام سطح پوسن بدنم بطور پراکنده میزنه

سلام.خیلی مهم است که مشخص شود ماهیت این نوع لکه ها چیست؟ آیا کهیر هست یا اگزما؟ نکته بعدی این است که استفاده از گرمی و سردی در غذاها یک تقسیم بندی بسیار کلی هست که کمک چندانی نمیکند.مراجعه حضوری،رویت ضایعات و شرح حال کاملتر و در صورت نیاز انجام تستهای تکمیلی , کمک کننده میباشد.

از شما ممنون و سپاسگذارم دکتر ادرس مطبتکنو ندارم و شماره تلفنتونو اگر امکانپذیره عنایت بفرمائید لطفا

با سلام .میتوانید با یکی از این شماره ها هماهنگ کنید.
*****091086