ن.ن
عنوان :

عدم توقف ریزش مو بعد از طی دوره درمان

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید

من حدود 5 ماه پیش بعلت ریزش موی شدید به متخصص مراجعه کردم.آزمایش دادم و مشخص شد که قارچ m.ovale دارم . اون هم +++

برای درمان بهم فلوکونازول دوره 6 هفته ای دادن هفته ای دو قرص. و شامپوی کانازول هفته ای دو روز که شامپو رو هنوز هم ادامه میدم

ولی اصلا ریزش موهام متوقف نشد .

خودم دانشجوی پزشکی ترم 5 هستم

ممنون میشم اگه کمکم کنین آقای دکتر . ریزش مو واقعا مقوله استرس زایی ست

سلام خانم دکتر عزیز

به دنبال علت دیگه ای برای ریزش موهات بگرد.مثل کاهش فریتین، اختلالات هورمونی ، عصبی و.....

این قارچ عامل درماتیت سبورییک که درمان مشکلی هم نداره ولی علت ریزش موی شما نیست.