ع.ش
عنوان :

پولیپ

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
من مدتی هست که آلرژی و آسم دارم و پولیپم رشد کرده و دکتر برام عمل تجویز کرده
حقیقتا به خاطر اینکه آسم دارم بیهوشی عمومی برام خطرناک هست
خواستم ببینم آیا راه حل دیگه ای برا درمان پولیپ هست یا نه

سلام.آیا با مصرف مسکن ها مثل بروفن،ژلوفن،دیکلوفناک و..دچار افزایش علایم و تنگی نفس میشوید؟ همانطور که گفتید قبل از عمل جراحی کاملا باید از نظر آلرژی و سایر علل بررسی شوید تا هم بیهوده عمل جراحی نشوید و هم اینکه اگر عمل شدید, عود نکند.

سلام جناب دکتر وقت بخیر
بله
چند بار که مصرف کردم بشدت آلرژی من عود کرد و اذیت شدم
بنظر شما چقدر احتمال اسپاسم در عمل برا من وجود داره

دوست عزیز شما دچار سندرم سامتر یا حساسیت به آسپیرین هستید.قطعا باید درمان طبی بگیرید و جراحی باعث عود زودرس پولیپ میشود که توصیه نمیگردد.

ممنونم دکتر جان
ببخشید زیاد مزاحمتون شدم
شرح حالم رو کامل براتون شرح میدم
من از سال 91 که برا شغلم مجبور شدم بیام خوزستان تا الان بشدت آلرژی شدید پیدا کردم
البته انحراف تیغه بینی هم دارم
یه دو سال خودم از داروهای آنتی هیستامین استفاده کردم ولی افاقه نکرد
یه مدت زیر نظر دکتر اکبری شیراز فوق تخصص آسم و آلرژی بودم
ولی چون می دیدم فایده ندارد دیگه ول کردم
بعد از دو سال دیدم سرفه شدید و تنگی نفس به سراغم اومد
دکتر اکبری گفت که آسم هم بهش اضافه شده
از اون وقت تا الان سیمبیکورت و سیتریزین و اسپری فلوتیکازون استفاده می کنم
روزی دو بار فلوتیکازون روزی دو بار سیمبیکورت و روزی دو عدد سیتریزین
الان با این داروها بهتر شدم
ولی میگیره و ول می کنه
الان مدتی هست که متاسفانه پولیپ هم به مشکلاتم اضافه شده
شما بگید من چکار کنم
من دکترای روانشناسی بالینی دارم میخونم
و کارمند دادگستری خوزستانم
بشدت اذیت هستم دکتر
هر کاری بگید انجام میدم
نیاز باشه میام تهران مطب
فقط تو رو خدا کمکم کنید
ممنونم
عذر میخوام جناب دکتر
زیاد مزاحم شدم
آیا عمل رو کنسل کنم
بعد
آیا این بیماری درمان داره یا نه؟؟؟
البته صورتم هم کهیر و اگزما میزنه و بشدت میخاره و قرمز میشه
بشدت هم سوره داره سرم
شوره

دکتر عزیز،بر اساس شرح حالی که فرستادید احتمال سامتر مطرح هست.البته قطعا معاینه و رویت از نزدیک بیشترین نقش را در تشخیص قطعی دارد.اگر تهران آمدید درخدمت شما هستک.در خوزستان همکار عزیز ما آقای دکتر کیان دارابی ( در رامهرمز) و دکتر ابول نژادیان هستند که میتونید از علم و تجربه آنها استفاده کنید.

درود بر شما جناب دکتر
تشکر ویژه
ممنونم
ببخشید من عمل رو کنسل کردم
ببخشید این سندروم سامتر درمان داره اصلا
از بین این دو تا استادی که فرمودین
پیش کدوم یکیشون برم بهتره
ابول نژادیان اهواز
یا دکتر دارابی
عذرخواهی فراوان جناب دکتر
ببخشید
بخوام بیام تهران خدمت شما کی نوبت گیرم میاد
چون باید از خوزستان بیام باید آمادگی برای مرخصی داشته باشم
تشکر
و در پایان با عرض پوزش مجدد جناب دکتر
من شمارمو براتون میذارم
اگه زحمتی براتون نبود به پاسداشت اخلاق و ارزشهای انسانی بخاطر اینکه خیلی اذیت هستم اگه تونستید یه پیامک برا حقیر بدین تا تماس تلفنی خدمتتون داشته باشم
ممنون میشم
*****093870

هردو از بهترین ها هستند.اگر خواستید تهران بیایید میتونید با یکی از شماره های زیر هماهنگ کنید.
*****091086

دکتر دارابی رفتم تو سایتش مثل اینکه متخصص کودکان هستن دکتر جان
ممنونم جناب دکتر
لطف کردین
ببخشید به سایت دکتر دارابی که مراجعه کردم ایشون متخصص کودکان هستن
درسته

رشته فوق تخصص آسم و آلرژی در همه جای دنیا( و البته ایران هم از این قاعده مستثنی نیست) از متخصصین اطفال و داخلی شرکت میکنند که درطی این دوره کلیه بیماریهای اطفال و بزرگسالان را در زمینه آلرژی و نقایص ایمنی فرا میگیرند.دکتر دارابی هم جز بهترینهای این رشته هستند.با اطمینان پیش ایشون تشریف ببرید.

درود دکتر ممنونم
برا سه شنبه پیش خودتون نوبت ویزیت گرفتم
ایشالله خدمت میرسم
تشکر
با توجه به مسافت تا تهران بنظرتون برم پیش ایشون(دکتر دارابی) یا بیام تهران دکتر جان
ما تا رامهرمز نیم ساعت فاصله داریم
ببخشید دکتر عزیز
یعنی دکتر دارابی فوق تخصص آسم و آلرژی هستن؟؟؟
سلام جناب دکتر وقت بخیر
خوب هستین ایشالله
ممنونم
ببخشید این مدت زیاد اسباب زحمت شدم
دیروز رفتم پیش دکتر دارابی
ایشون هم نظرشون بر سمتر بود
و دارو برام تجویز کردن
ولی برا حساسیت زدایی آسپرین گفتن که خیلی جواب نمیده
خواستم ازتون کمک بگیرم که برا حساسیت زدایی آسپرین چکار کنم
خودم در چند تا سایت مطالعه کردم که اگه حساسیت زدایی درست انجام بشه نتایج خیلی خوبی به بار میاره
لطفا کمکم کنید

سلام.تصمیم برای انجام حساسیت زدایی،نیاز به وسواس زیاد در انتخاب بیمار دارد،البته روشی هست که در برخی بیماران خوب جواب میدهد،بویژه افراد جوان و کسانیکه مشکل گوارشی و انعقادی(خونریزی) ندارند.

درود دکتر جان
ممنونم از پاسخگویی همیشگی و به موقع و واقعا تاثیرگذارتون
جناب دکتر دارابی گفتن که ما تهران رو هر کی حساسیت زدایی کار می کردیم یا در نیمه راه به واسطه خونریزی معده ول می شد یا هم چند تایی که به آخر رسید بعد اتمام دوره حساسیت زدایی مجددا به آسپرین حساسیت پیدا می کردن و جواب نمی گرفتن
حقیقتا ایشان داروهای خیلی زیادی بهم دادن
ولی میخوام اگه لطف کنید و حقیر رو مورد تفقد خویش قرار دهید بیام تهران برا دوره حساسیت زدایی
چون که در چند سایت معتبر علمی خوندم که با حساسیت زدایی خیلی از بیماران پاسخ گرفتن
شما عزیز بزرگوار چه دستوری میدین
داروهای که دکتر دارابی برام نوشتن
به تفکیک
اسپری سالبوتامول هر 4 ساعت چهار پاف
اسپری فلوسالمکس هر 12 دو پاف
قرص سیپروفلوکساسین 500 روزی یک عدد
قرص امپرازول هر صبح یک عدد ناشتا
قرص زادیتن هر شب یک عدد
قرص مونته لوکاست هر عصر یک عدد
قرص پردنیزولون سه شب اول نصف صبح نصف بعد از غذا،سه روز دوم یک چهارم صبح و شب بعد از غذا
قطره بتازونیت چشمی روزی سه بار سه قطره
این داروهایی که نوشتم داروهایی هست که دکتر نوشته
از دیشب که میخورم بدنم یکم میلرزه و بدنم درد می کنه
پولیپم تو همین چند شب حل شده
حالم بهتره
ولی یه کم معده درد و گرفتگی عضلات تا کمی دارم
طبیعیه دکتر

لطفا عوارض را با دکتر دارابی در میان بگذارید.

درود دکتر
بهش گفتم
فکر کنم مال این پردنیزولون هست
چند وقت پیش هم خوردم حالم خیلی بد می شد
تا می خورم بدنم سفت می شه معده م یجوری میشه
تپش قلب می گیرم
و ...
به دکتر گفتم میگه این داروی پولیپت هست و داروی جایگزین نداره
امروز صبح فراموش کردم پردنیزولون بخورم حالم خیلی بد شد
آبریزش شدید و بی قراری شدید داشتم
تورو خدا کمکم کنید دکتر
خواهش می کنم بگید چیکار کنم
تشکر
ممنونتونم
ببخشید جناب دکتر
با چند تا پزشک مشورت کردم در مورد داروها و نظرشون این بود که پردنیزولون 50 و سیپروفلوکساسین مناسب نیستن اصلا
چیکار کنم
لطفا راهنمایی بفرمایید
تشکر

دوست عزیز ,خیلی خوبه که در مورد تک تک اجزا درمان با چندین نفر مشورت میکنید اما اینکار باعث عدم اثر بخش بودن درمان و سردرگمی شما میشود.بنظرم پردنیزولون و سیپروفلوکساسین داروی خوبی هست برای شما.

درود بر شما دکتر
ممنونم
ببخشید زیاد مزاحم شما شدم
حق نگهدارتان