ش.ع
عنوان :

کهیر به تغییر دما و استرس

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام
من یه دختر 27 ساله مجرد هستم
حدودا پنج ساله که کهیر میزنم  اوایل فقط وقتی تو زمستون میرفتم بیرون مچ پا و مچ دستم کهیر میزد و خارش داشت و بعد چهل دقیقه از بین میرفت
بعد از یه مدت که توی یه شرکت به عنوان حسابدار شاغل شدم  چند باری تو تابستون که به عنوان پیاده روی برگشتم خونه دست و پام تو گرما کهیر زده بود
نمیدونم اینبار از گرما بود چون سرکار استرس زیاد ندارم،
 ورزش سنگین کاراته کار میکردم از شدت کهیر دیگه ترکش کردم چون بدنم گرم میشد و عذاب اور بود
چند باری دکتر رفتم دارو مینوشتن ولی بی تاثیر

بعد تست الرژی خوراکیها رو دادم دکتر گفت که به خوارکی الرژی نداری و همینجوری که اومده شاید خودش بره!!!
الان یکی دو ساله که هم به گرما هم سرما هم گاهی که رو یه موضوع مهم فکر کنم کهیر میزنم
قبلش جاهاش میخواره و میدونم که قراره بزنه بیرون دونه های قرمز کوچیکه الان همه جای بدنم میاد حتی صورتم
گاهی همینژوری بدنم بدون کهیر بازم میخواره،
خیلی ناراحت کننده س خیلی نا امیدم ازش و نمیدونم امیدوار باشم که درمانی داره یا نه؟

چون تو شهر مرزی مریوان هستیم و برام خیلی سخته که بتونم بیام تهران  خواهش میکنم اگه مطمئنن درمانی داره تا بیام تهران
از عروسی که شادی و رقص داره که برمیگردیم یه نقطه امید توی بدنم پیدا نمیشه که کهیر نزنه و خارش نداشته باشه
این اواخر هم حدود شش ماه سیپروهپتادین مصرف کردم که سه ماه اول خوب شدم ولی بعد هرچند مصرف میکردم ولی جواب نمیداد
و ورزنم که همیشه 53 بودم 59 شدم و دارو رو ترک کردم و بدنم از اینکه به دلیل کهیر نمیتونم ورزش کنم خیلی نا امیدم از همه کارهای کوچیکی که الان چند ساله نمیتونم انجام بدم
لطفا کمکم کنید

سلام.دوست عزیز بنظرم شما مبتلا به کهیر مزمن و کهیر فیزیکی از نوع کولینرژیک هستید.درمان کهیر مزمن بیش از همه نیازمند حفظ روحیه و پرهیز از استرس و نگرانی هست.قطعا بعد از مدتی (مثل همه بیماران دیگر مبتلا به این بیماری) کهیر شما هم خوب میشود.

خیلی ممنون داروی خاصی وجود داره که مصرف کنم؟
بیام تهران راه حلی وجود داره براش یا نیست و فقط باید از استرس دور باشم؟ و همیشه مواظب دمای بدنم باشم؟
گفتید بعد از مدتی
مثلا چند سال؟ ایا تا اخر عمر ماندگاره؟

خیر ماندگار نیست و اغلب ظرف چندماه تا چند سال برطرف میشود.

خیلی ممنون